Φέγενορντ - Μάντσεστερ Σίτι 0-4

Φέγενορντ - Μάντσεστερ Σίτι 0-4

Gazzetta team
Φέγενορντ - Μάντσεστερ Σίτι 0-4

bet365

Η Σίτι πέρασε... αέρας από το Ρότερνταμ, πέτυχε τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της στο Champions League, καθώς επικράτησε 4-0 της Φέγενορντ. Σούπερ ο Στόουνς με δυο τέρματα. Στο καναβάτσο η Νάπολι...

Αταλάντα – Εβερτον με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Ρούνεϊ σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η... κατάρα έσπασε και η Σίτι πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στη διοργάνωση έπειτα από έξι διαδοχικές αποτυχίες. Η Μάντσεστερ ήταν καταιγιστική στο Ρότερνταμ, διαλύοντας τη Φέγενορντ με 4-0! Ηταν η πιο μεγάλη εκτός έδρας νίκη των Πολιτών στο Champions League, με τον Στόουνς να γίνεται ο πρώτος αμυντικός της που σκοράρει δυο γκολ στο θεσμό! Απίθανο ξεκίνημα για τη Σίτι, η οποία μόλις στο 2ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με πρωταγωνιστή τον Στόουνς. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και στο 10' ... καθάρισε ουσιαστικά το ματς με το τέρμα του Αγουέρο. Η Φέγενορντ αδυνατούσε να απαντήσει και στο 25' είδε τον Ζεσούς να πετυχαίνει το 3-0. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος έγινε ο 4ος παίκτης της που σκοράρει σε ντεμπούτο στη διοργάνωση έπειτα τους Μπαλοτέλι, Κολάροφ, Νολίτο. Μάλιστα, οι Πολίτες θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλο γκολ πριν το τέλος του α' μέρους, αλλά Ζεσούς και Αγουέρο δε βρήκαν στόχο. Η Σίτι κατέβασε ταχύτητα στην επανάληψη, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να πετύχει και τέταρτο γκολ, με τον Στόουνς στο 63ο λεπτό! Οι Ολλανδοί προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της τιμής, αλλά Ελ Αχμαντί και Τούρνστρα έχασαν την ευκαιρία.

Φέγενορντ: Τζόουνς, Γιούστε, Φαν ντερ Χέιντεν, Μποέτιους, Ελ Αχμαντί, Βιλένα, Νέλομ, Μπεργκίς (46' Τούρνστρα), Άμραμπατ (78' Λάρσον), Κράμερ (72' Βέντε), Μοτεγκίν

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Στόουνς, Φερναντίνιο (72' Σανέ), Οταμέντι, Γουόκερ, Μεντί, Νταβίντ Σίλβα (67' Ντελφ), Μπερνάρντο Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Γκάμπριελ Ζέσους, Αγουέρο (59' Στέρλινγκ)

Фeйeнoopд - Maнчecтep Cити 0:4 от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Στο καναβάτσο η Νάπολι!
Εκπληξη στην Ουκρανία, όπου η Σαχτάρ επικράτησε 2-1 της Νάπολι, στην έκπληξη της αγωνιστικής. Οι Παρτενοπέι μπήκαν πιο δυνατά, πίεσαν, με τον Μίλικ σε δυο περιπτώσεις να μη μπορεί να σκοράρει. Αντίθετα, οι Ουκρανοί ήταν αποτελεσματικοί και στο 15' άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Τάισον. Ο σκόρερ θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, αλλά ο Ρέινα πρόλαβε κι έδιωξε. Η Νάπολι πίεσε για την ισοφάριση, αλλά Μίλικ και Ινσίνιε έχασαν μεγάλες ευκαιρίες. Στο 58' η Σαχτάρ πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Ο Ρέινα έκανε μεγάλη γκάφα και ο Φερέιρα σημείωσε το 2-0. Το εύστοχο πέναλτι του Μίλικ στο 71' (2-1) δε μπόρεσε να αλλάξει τη μοίρα του ματς.

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Πάολο Φονσέκα): Πιάτοβ, Σρνα, Ρακίτσκι, Ορντετς (92' Κοτσολάβα), Ισμαΐλι, Στεπανένκο, Φρεντ, Μάρλος (76' Κοβαλένκο), Τάισον, Μπερνάρντ, Φερέιρα (87' Ντεντίνιο).

Νάπολι (Μαουρίσιο Σάρι): Ρέινα, Χισάι, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Ζιενλίνκι (67' Αλαν), Ντιαβαρά, Χάμσικ (60' Μέρτενς), Καγιεχόν, Ινσίνιε, Μίλικ.

Шaxтep - Haпoли 2:1 от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα