Γαλανακόπουλος: «Συγνώμη από όλους, πλην του υβριστή»

Gazzetta team
Γαλανακόπουλος: «Συγνώμη από όλους, πλην του υβριστή»

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής του Αστέρα αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν μετά το ματς του Σαββάτου με τη Λαμία
Μετά την ήττα από την Λαμία υπήρξε ένταση μεταξύ φίλων του Αστέρα και μελών της διοίκησης, μεταξύ αυτών και του Νίκο Γαλανακόπουλο. Ο τεχνικός διευθυντής των Αρκάδων με σημερινή γραπτή του δήλωση έστειλε μήνυμα «ενότητας» και παράλληλα ζήτησε συγνώμη που βρέθηκε εκτός εαυτού. «Τώρα που έπεσαν για τα καλά οι παλμοί, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κύριο όγκο των φιλάθλων του Αστέρα οι οποίοι με είδαν εκτός εαυτού μετά το ματς με τη Λαμία. Ωστόσο, η ανεπίτρεπτη και χυδαία συμπεριφορά ενός συγκεκριμένου ατόμου, το οποίο εδώ και καιρό και δίχως αιτία με βρίζει ιδιωτικά και δημόσια με τον πιο ελεεινό τρόπο, με έκαναν να χάσω την ψυχραιμία μου», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Ζητώ συγγνώμη από όλους, όχι όμως από τον υβριστή. Το θέμα βέβαια είναι η ομάδα. Αυτή τοποθετείται πάνω απ' όλους. Ας είμαστε λοιπόν όλοι, με τα λάθη και τα σωστά μας, δίπλα στην ομάδα σε κάθε περίπτωση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα