Χάσι στους παίκτες: «Να σηκώσουμε αμέσως κεφάλι»!

Δημήτρης Τομαράς
Χάσι στους παίκτες: «Να σηκώσουμε αμέσως κεφάλι»!

bet365

Ο Χάσι, που είχε μετά τον αγώνα με την Σπόρτινγκ κουβέντα και με ανθρώπους του Ολυμπιακού για το παιχνίδι, μίλησε στους παίκτες του για την επόμενη... μέρα με σύνθημα ανασύνταξης.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Χέρτα – Αθλ. Μπιλμπάο. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Χάσι έδειξε βίντεο με φάσεις από τον αγώνα με την Σπόρτινγκ όπου και έκανε και τις παρατηρήσεις του ειδικά για τις φάσεις των τερμάτων των Ιβήρων. Σε αυτό το περιθώριο μίλησε και στους παίκτες του Ολυμπιακού (σ.σ. και ενώ τα είχε πει και με ανθρώπους των Πειραιωτών μετά το Ολυμπιακός - Σπόρτινγκ). Ο ίδιος παραδέχθηκε και στον Ρέντη τις ευθύνες του ενώ είχε να το λέει πως κυρίως στο α' μέρος αλλά και σε μεγάλο μέρος του ματς δεν βγήκε και δεν... τράβηξε τίποτα για την ομάδα του. Επίσης πως για την εικόνα με Σπόρτινγκ φταίνε όλοι στην ομάδα. Ανάμεσα στα άλλα μετέφερε προς τους παίκτες του: «Πρέπει να σηκώσουμε αμέσως κεφάλι! Δεν μπορούμε να μείνουμε στον αγώνα με την Σπόρτινγκ. Είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε όλα όσα δεν κάναμε σωστά ειδικά στο α' μέρος που είχαμε πολλά προβλήματα και αμυντικά αλλά και στις επιστροφές μας. Είχαμε πολλά... θέματα αλλά κρατάμε ότι στο β' μέρος πήγαμε πιο καλά και παλέψαμε περισσότερο. Να βελτιωθούμε, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα. Η νίκη σε τέτοιες περιπτώσεις στον επόμενο αγώνα μετά από τέτοια ματς είναι ότι καλύτερο. Για εμάς δεν τελείωσε κάτι. Συνεχίζουμε όσο πιο καλά μπορούμε. Για ότι έγινε φταίμε όλοι. Η ευθύνη φυσικά και είναι συνολική». Σχετικά με το ματς με τον Αστέρα ο Μπέσνικ Χάσι δεν θα κάνει πολλές αλλαγές. Προσανατολίζονται στο τεχνικό team σε 2 έως 4 αλλαγές συγκριτικά με το παιχνίδι με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΑΡΝΤΟ, ΖΝΤΙΕΛΑΡ ΚΑΙ ΕΜΕΝΙΚΕ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΦΟΡΤΟΥΝΗ

Αρκετούς πόντους από το ματς με την Σπόρτινγκ πήραν οι Ζντιέλαρ και Εμενίκε και φυσικά μεγάλος κερδισμένος είναι ο δις σκόρερ Πάρντο, που ήταν από τους λιγοστούς που δεν άκουσαν παρατηρήσεις. Ένα άλλο θέμα είναι η διαχείριση του Φορτούνη προκειμένου ο άσος του Ολυμπιακού να έχει πιο σταθερή και ουσιαστική απόδοση στην συνέχεια.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα