Επιστροφή στις προπονήσεις για Κρος και Στάμου

Δημήτρης Τομαράς
Επιστροφή στις προπονήσεις για Κρος και Στάμου

bet365

Σε φουλ προπονητικό πρόγραμμα κινούνται πλέον στον Πλατανιά οι Κρος και Στάμου. Εκτός προπονήσεων συνεχίζουν οι Ντικαμονά και Ομπερχάουζερ και πρόβλημα και με Σινγκ.

Έχοντας πλέον αφήσει πίσω το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και τον τρόπο που χάθηκε στο φινάλε η νίκη, ο Πλατανιάς στρέφει την προσοχή του στον επόμενο αγώνα, ανεβάζοντας τους ρυθμούς στην προπόνηση. Στο πρόγραμμα της Τετάρτης δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις κατοχής και πραγματοποιήθηκε διπλό με περιορισμούς στο μισό γήπεδο. Ο Κρος και ο Στάμου ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα. Α ατομικό έκανε ο Σινγκ - περισσότερο για προληπτικούς λόγους - εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχτηκε στον αγώνα του Σαββάτου με την Κ-20. Ο Ντικαμονά και ο Ομπερχάουζερ συνέχισαν την θεραπεία τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα