Λίβερπουλ - Σεβίλλη 2-2

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Σεβίλλη 2-2

bet365

Η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη, έχασε πέναλτι, όμως επέτρεψε στην Σεβίλλη να πάρει 2-2 στο Anfield και να μην επιτρέψει ρεβάνς για το 2015. Επέστρεψε ο Κουτίνιο, μοιρασιά στο Μάριμπορ - Σπαρτάκ (1-1).

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Χέρτα – Αθλ. Μπιλμπάο. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Λίγες μέρες μετά τη συντριβή από την Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League, η Λίβερπουλ είχε καλή ευκαιρία να αλλάξει παράσταση και να ξεκινήσει δυνατά κόντρα σε έναν σημαντικό αντίπαλο το Champions League, όμως δεν έγινε έτσι. Η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ αν και έπνιξε τους Ανδαλουσιάνους ξεπερνώντας για πλάκα το γρήγορο 0-1, δεν κατάφερε να κλειδώσει το παιχνίδι παρότι ήταν ανώτερη και προδόθηκε ξανά από την άμυνά της καθώς δέχθηκε το 2-2 από πλάγιο. Χαμένο πέναλτι είχε ο σκόρερ, Ρομπέρτο Φιρμίνο, έπαιξε για πρώτη φοράς φέτος ο Φελίπε Κουτίνιο.

Μόλις στο 5' πάγωσε το Anfield η Σεβίλλη, καθώς μετά την ασίστ του Εσκουδέρο από αριστερό ο Μπεν Γιεντέρ νίκησε τον Κάριους για το 0-1, το οποίο δεν έμελλε να πτοήσει τους Reds. Στο 21' ο Χέντερσον έβγαλε τον Μορένο και εκείνος γύρισε πάρε-βάλε στον Φιρμίνο για το 1-1, το οποίο δύο λεπτά αργότερα μπορούσε να γίνει 2-1 αν ο Τσαν δεν αστοχούσε μόνος του σε κόντρα. Τελικά έγινε στο 37' όταν ο Μοχάμεντ Σαλάχ πίεσε, έκλεψε, έκανε το σουτ και η μπάλα του έκανε τη χάρη καθώς κόντραρε στον Κίερ και ξεγέλασε τον Σέρχιο Ρίκο. Στο 41' ο Μανέ θα μπορούσε να έχει πάρει ακόμα και... δύο πέναλτι από τον Παρέχα, όμως από τη βούλα ο Φιρμίνο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν υπεροχή και να παίζουν στο αντίπαλο μισό, όμως ποτέ δεν κλείδωσαν τον αγώνα και το πλήρωσαν από την Σεβίλλη που έχασε με αποβολή τον προπονητή της, Εντουάρδο Μπερίσο, στο 60' για ανόητη ενέργεια. Στο 72΄ύστερα από εκτέλεση πλαγίου άουτ (!) ο Μουριέλ πέρασε την μπάλα στον Χοακίν Κορέα, ο οποίος την πήρε ωραία μπροστά του και νίκησε στην έξοδο τον Κάριους. Στο 76' ο Κλοπ πέρασε στον αγώνα τον Κουτίνιο, όμως η Λίβερπουλ λίγο έλειψε να δεχθεί και δεύτερο γκολ στο 90' από τον Μουριέλ. Στο φινάλε ο Τζο Γκόμες είδε κόκκινη και αποβλήθηκε για την Σεβίλλη.

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Κάριους, Γκόμες, Λόβρεν, Μάτιπ, Μορένο, Χέντερσον, Τσαν (76' Κουτίνιο), Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ (89' Τσάμπερλεϊν), Μανέ (84' Στάριτζ), Φιρμίνο.

Σεβίλλη (Εντουάρδο Μπερίσο): Σέρχιο Ρίκο, Μερκάδο, Παρέχα, Κίερ, Εσκουδέρο, Πισάρο (45+1' Σαράμπια), Ενζονζί, Μπανέγα, Νάβας (83' Κορτσία), Μπεν Γεντέρ (69' Μουριέλ), Κορέα.


Τα μοίρασαν Μάριμπορ - Σπαρτάκ
Η Σπαρτάκ Μόσχας ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα στη Σλοβενία κόντρα στην Μάριμπορ και άνοιξε το σκορ στο 59' με τον Σαμέντοβ, ο οποίος είχε μπει αναγκαστική αλλαγή στο 29'. Στο τελευταίο κομμάτι του ματς όμως οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και πίεσαν, είχαν δοκάρι και τελικά πήραν τον βαθμό με τρομερό τεχνικό σουτ του Μποχάρ στο 85' στα πλαϊνά δίχτυα αφήνοντας τα πάντα ανοικτά για την... 3η θέση με το τελικό 1-1.

Μάριμπορ (Ντάρκο Μίλιανιτς): Χάντανοβιτς, Μίλετς, Ραϊτσεβιτς, Σούλερ, Βίλερ, Κάμπχα, Βρχόβετς (79' Πίλερ), Μπάιντε (69' Κράμαριτς), Αχμέντι (69' Μεσάνοβιτς), Μπόχαρ, Ταβάρες.

Σπαρτάκ Μόσχας (Μάσιμο Καρέρα): Ρεμπρόβ, Κομπάροβ (90' Μελγαρέχο), Τζίκια, Κουτεπόβ, Μποκέτι, Γιέσινκο, Φερνάντο, Πάσαλιτς, Γκλουσακόβ (29' Σαμέντοβ), Προμές (85' Ποπόβ), Λουίζ Αντριάνο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα