Ομάρ: «Έχουμε νικήσει την Γιουβέντους, απίστευτος Μέσι»!

Ομάρ: «Έχουμε νικήσει την Γιουβέντους, απίστευτος Μέσι»!

Ομάρ: «Έχουμε νικήσει την Γιουβέντους, απίστευτος Μέσι»!

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για τον δύσκολο όμιλο που έχει πέσει ο Ολυμπιακός στο Champions League αλλά και τον Λίο Μέσι.

Ο Ομάρ μίλησε στην Dagbladet.no πριν το ματς της πρεμιέρας με την Σπόρτινγκ, οπότε είχε και άλλη προσέγγιση στις τοποθετήσεις του γιατί δεν υπήρχε το δεδομένο της ήττας με 3-2. Ο Νορβηγός είπε για:
 
Τον όμιλο του Champions League που έχει πέσει ο Ολυμπιακός: Φυσικά είναι πολύ δύσκολη η αποστολή μας, αλλά έχουμε συναντήσει ξανά την Γιουβέντους και την έχουμε νικήσει. Τους κερδίσαμε σπίτι μας και φτάσαμε κοντά να τους αποτελειώσουμε στο Τορίνο, οπότε τα πάντα είναι πιθανά. Η Σπόρτινγκ επίσης είναι μια πολύ καλή ομάδα, επομένως θα χρειαστεί να πολεμήσουμε για κάθε βαθμό.
 
Τον Μέσι: Θα είναι Μέσι εναντίον Ομάρ. Αν θα είναι εύκολο ματς; Για ποιον; (σ.σ. γέλια) Για εμάς; Όχι. Θα είναι ωραίο να παίξουμε εναντίον των κορυφαίων παικτών του κόσμου, ειδικά εναντίον του Μέσι. Είναι απίστευτος και θα είναι ένα καλό τεστ. Θα είναι πραγματικά όμορφο. Έχω παίξει στο Champions League ξανά και θυμάμαι πολύ καλά αυτά τα παιχνίδια. Είναι τα καλύτερα παιχνίδια που μπορεί να παίξει κάποιος, επομένως είμαι πολύ ενθουσιασμένος.
 
Την παρουσία του στους πρωταθλητές Ελλάδας: Είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Αισθάνομαι περίφημα και έχω αφήσει πίσω μου τον τραυματισμό της περσινής σεζόν. Έχασα πολλά ματς πέρσι και ήταν κρίμα. Τώρα νιώθω καλά και έχω αγωνιστεί σε πολλά σημαντικά παιχνίδια.

Best of internet