Δέσμευση Αλαφούζου για καθαρή ΠΑΕ

Δέσμευση Αλαφούζου για καθαρή ΠΑΕ

Δέσμευση Αλαφούζου για καθαρή ΠΑΕ

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη στιγμή των επαφών, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δεσμευτεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο πως όταν το PAOFoundation θα είναι έτοιμο, θα παραδώσει την ΠΑΕ «καθαρή» από χρέη.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Τότεναμ – Ντόρτμουντ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Μία από τις βασικές προϋποθέσεις που έθεσε με την γραπτή του δήλωση, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προκειμένου να προχωρήσει τον εγχείρημά του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είναι να παραλάβει την εταιρία «καθαρή» από χρέη.

Να μην έχει δηλαδή τα... βαρίδια που προέρχονται από άστοχες επιλογές που έχουν γίνει στο παρελθόν, έτσι ώστε ο προγραμματισμός και η υλοποίηση του για την επόμενη μέρα στον σύλλογο, να γίνει υπό στέρεες βάσεις.

Σε αυτό το αίτημα, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να έχει συμφωνήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κατά την διάρκεια των επαφών που είχαν το τελευταίο διάστημα.

Άλλωστε ο συγκεκριμένος όρος, ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που τέθηκε στο τραπέζι των... διαπραγματεύσεως και ο Mr SKAI δεσμεύτηκε πως όταν παρουσιαστεί το πλάνο για το PAOFoundation, θα παραδώσει και εκείνος με την σειρά την εταιρεία «λευκή» από οικονομικές υποχρεώσεις.
 

Best of internet