Μυροφορίδης: «Ποιότητα Superleague και μαγκιά Football League»

Μυροφορίδης: «Ποιότητα Superleague και μαγκιά Football League»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Μυροφορίδης: «Ποιότητα Superleague και μαγκιά Football League»

bet365

Ο Παύλος Μυροφορίδης κατέθεσε τη βεβαιότητά του για την επιτυχία του φετινού αγωνιστικού εγχειρήματος στον Άρη τονίζοντας ότι η ομάδα συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να πετύχει.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ ARENA 89.4 και ανέφερε αρχικά: «Αποκτήσαμε αυτούς που θέλαμε. Το θέμα είναι αυτούς που έχεις να το ζητάς, να τους πληρώνεις, για να συνεχίσει. Θεωρώ ότι η ομάδα μας είναι και για τις δύο κατηγορίες. Έχει την ποιότητα και την ταχύτητα της Σούπερ Λιγκ, αλλα και τη μαγκιά της Φούτμπολ Λιγκ. Είναι ξεκάθαρα στο χέρι μας. Σέβομαι τους πάντες, όσο δεν φαντάζεται κανείς, αλλά δεν φοβάμαι τίποτα. Πρέπει να νιώθεις τον σεβασμό στους άλλους, όχι μόνο να τον λες», είπε και συμπλήρωσε. «Το οικονομικό είναι σοβαρό. Μιλάμε για επαγγελματίες αθλητές, που οι απολαβές τους δεν είναι σαν αυτές του εξωτερικού. Άμα εμείς δυσκολεύουμε την καθημερινότητά τους, αυτό θα έχει αντίκτυπο και στο γήπεδο».

Ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ο Άρης επέλεξε να μην ενισχύσει περαιτέρω την επιθετική γραμμή του. «Η ομάδα δεν θέλει άλλον φορ. Την ομάδα την φτιάχνει η ομαδικότητα, όχι μόνο ένας παίκτης. Να πάρεις έναν φορ, με ένα ποσό συγκεκριμένο, δεν λέει κάτι. Έχουμε ένα καλό. Πιστεύουμε στην ομάδα και ξέρουμε ότι θα πάμε καλά με αυτά τα παιδιά. Μπορεί να υπάρξει αστοχία, δεν είμαστε αλάνθαστοι. Μέχρι τον Γενάρη έχουμε να παίξουμε 10 ματς. Αν χρειαστεί θα διορθώσουμε και θα συνεχίσουμε αλλιώς τα άλλα 24. Δεν θέλουμε πολλές αυξομοιώσεις. Η πίστη στο συγκεκριμένο υλικό είναι πολλή μεγάλη», είπε.

Κατέληξε σχετικά με τον Δημήτρη Σπανό. «Πιστεύω ακόμα στον κ. Σπανό. Έχει πλάνο, έχει ηρεμία και δεν ανησυχούμε για κάτι. Θα το δουν όλοι σύντομα. Το ζητούμενο είναι να παίξουν. Η σκέψη μου είναι ότι πρέπει να κρίνεις όταν είναι η ώρα. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Άμα κάναμε παπάδες, κάτι δεν θα κάναμε καλά. Να είμαστε σοβαροί στη δουλειά μας και να εισπράξουμε το αποτέλεσμα όταν έρθει η ώρα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα