Ο απόλυτος σεβασμός του Μπουφόν στον Μέσι (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο απόλυτος σεβασμός του Μπουφόν στον Μέσι (pics)

bet365

Μπορεί για πρώτη φορά στην καριέρα του να δέχθηκε γκολ από τον Μέσι και μάλιστα δις, ωστόσο, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν που ξέρει ν' αναγνωρίζει και να σέβεται τον αντίπαλο, είχε ένα μεγάλο χαμόγελο και μια αγκαλιά για τον Αργεντινό στο φινάλε του αγώνα της Τρίτης στο «Καμπ Νόου».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Τότεναμ – Ντόρτμουντ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο άνθρωπος που έχει δηλώσει στο παρελθόν για τον Λιονέλ Μέσι πως «έπρεπε να τον ακουμπήσω για να πειστώ ότι δεν είναι... εξωγήινος», νικήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του από εκείνον, απέναντι στον οποίο είχε πάντοτε τη λύση στην... προσωπική τους κόντρα μέχρι και την πρεμιέρα των ομίλων του φετινού Champions League.

Ο Μπουφόν δέχθηκε δύο γκολ από τον Λιονέλ Μέσι στην ήττα (3-0) της Γιουβέντους στη Βαρκελώνη, ωστόσο, αμέσως μετά το ματς, αγκάλιασε τον αντίπαλό του χαμογελαστός, στην απόλυτη ένδειξη του σεβασμού και των αξιών που χαρακτηρίζουν τον Ιταλό γκολκίπερ πρώτα ως άνθρωπο κι έπειτα ως αθλητή.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα