Καθυστέρηση με Λουντ λόγω του μάνατζέρ του

Καθυστέρηση με Λουντ λόγω του μάνατζέρ του

Gazzetta team
Καθυστέρηση με Λουντ λόγω του μάνατζέρ του

bet365

Οι προσπάθειες του μάνατζερ του Λουντ να βρει για τον πελάτη του αγγλικές ομάδες, έχει καθυστερήσει την ανανέωση του συμβολαίου του Φιλανδού.

Λίβερπουλ – Σεβίλλη με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Φιρμίνιο σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Ρόμπιν Λουντ ξεκίνησε πολύ καλά την φετινή χρονιά και στον Παναθηναϊκό εξέφρασαν άμεσα την επιθυμία τους να κρατήσουν τον παίκτη και για μετά το 2018, όταν δηλαδή και λήγει το συμβόλαιό του. Οι πρώτες επαφές είχαν γίνει, ωστόσο όλα έχουν καθυστερήσει επειδή σύμφωνα με δημοσίευμα της «SportDay» ο μάνατζερ του παίκτη έχει προτείνει τον πελάτη του σε αγγλικές ομάδες. Οι... πράσινοι πάντως θέλουν να κλείσουν όσο γίνεται πιο νωρίς την συγκεκριμένη περίπτωση και γι' αυτό σκοπεύουν να πιέσουν προκειμένου να υπογράψει ο 24χρονο το νέο του συμβόλαιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα