Τζούρτζεβιτς στο gazzetta.gr: «Δεν αξίζαμε τέτοια ήττα, μπορούμε το Europa League»

Τζούρτζεβιτς στο gazzetta.gr: «Δεν αξίζαμε τέτοια ήττα, μπορούμε το Europa League»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Τζούρτζεβιτς στο gazzetta.gr: «Δεν αξίζαμε τέτοια ήττα, μπορούμε το Europa League»

bet365

Παρά την ήττα από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο Ούρος Τζούρτζεβιτς δήλωσε στο gazzetta.gr, από τη μικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης», ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την τρίτη θέση και να συνεχίσει στο Europa League.

Τσάμπιονς Λιγκ, Λίβερπουλ – Σεβίλλη, ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς μίλησε στο gazzetta.gr από τη μικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης» για το ματς με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο οποίο ο Ολυμπιακός δεν άξιζε την ήττα μ' αυτόν τον τρόπο.

Παράλληλα, ο Σέρβος αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του στους ομίλους της διοργάνωσης των αστεριών και έστειλε μήνυμα πρόκρισης στο Europa League.

«Δεν πήγε καλά το ματς επειδή σκόραραν δευτερόλεπτα από την έναρξη και έτσι ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να επιστρέψουμε, αλλά στο τέλος καταφέραμε να χάσουμε μόλις 2-3», σχολίασε αρχικά στo gazzetta.gr ο Ούρος Τζούρτζεβιτς και συνέχισε για το αν η ομάδα του άξιζε να χάσει μ' αυτόν τον τρόπο:

«Δεν το πιστεύω. Δεν το πιστεύω επειδή η κατοχή ήταν δική μας, είχαμε και ευκαιρίες. Δεν έπρεπε να χάσουμε έτσι».

Ήταν τόσο δύσκολο να σου περάσουν την μπάλα οι συμπαίκτες σου;

«Ήταν δύσκολο ναι, διότι απ' ότι είδατε και εσείς η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι πολύ καλή ομάδα. Παρέμεινε συμπαγής και μας δυσκόλεψε στο να φτάσουμε την μπάλα στην περιοχή της».

Πως σου φάνηκε το ντεμπούτο σου στο Champions League; Θα περίμενες κάτι καλύτερο;

«Ήταν το πρώτο μου ματς στο Champions League, ήταν κάτι ξεχωριστό. Πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε στο Europa League, που είναι κι ο αντικειμενικός μας στόχος. Έχουμε ακόμη πέντε ματς και θα παλέψουμε σε όλα τα ματς για να πετύχουμε».

Επόμενο ματς στην Ευρώπη, κόντρα στη Γιουβέντους στο Τορίνο. Τι να περιμένουμε από τον Ολυμπιακό;

«Αυτό πρόκειται να είναι ακόμη δυσκολότερο ματς, η Γιουβέντους είναι μια πολύ καλή ομάδα, μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Όμως, πριν απ' αυτό έχουμε τρία ματς για το πρωτάθλημα που είναι πολύ σημαντικά για εμάς».

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο;

«Θέλω να τους πω ευχαριστήσω όλους, ήταν πραγματικά ο 12ος μας παίκτης, έκαναν το καλύτερο για εμάς, μας έδωσαν τεράστια στήριξη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα