Πρώτο μεγάλο ραντεβού στα... αστέρια με τον κόσμο του!

Δημήτρης Τομαράς
Πρώτο μεγάλο ραντεβού στα... αστέρια με τον κόσμο του!

bet365

Ο Ολυμπιακός δίνει σε λίγες ώρες την πρώτη του μεγάλη... μάχη στο φετινό Champions League με Σπόρτινγκ στο Καραϊσκάκη, έχοντας στο πλευρό του τον 12ο του παίκτη, τον κόσμο του. Το πάθος για νίκη και τα πλάνα Χάσι.

Είναι από εκείνες τις βραδιές που ένας ολόκληρος Οργανισμός σαν τον Ολυμπιακό τις περιμένει πως και πως και τις ζει πολύ έντονα. Απόψε ο πρωταθλητής Ελλάδας υποδέχεται στο φαληρικό γήπεδο την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (21.45, COSMOTE SPORTS 2 HD) στον όμιλο των... μεγαθηρίων με Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους και θέλει να κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα. Οι Πειραιώτες έχουν την δίψα και το πάθος για να πετύχουν το... τρίποντο και να αποκτήσουν έτσι ελπίδες για να διεκδικήσουν την 3η θέση. Μαζί τους και ο 12ος τους παίκτης, ο κόσμος που ετοιμάζει κορεό αλλά και μία εξαιρετική και... καυτή ατμόσφαιρα για να δώσει την απαιτούμενη ώθηση. Το θετικό είναι πως ανεστάλη η στάση εργασίας στο τρένο που ήταν προγραμματισμένη για τις 21.00 και μετά οπότε ο κόσμος θα μεταβεί δίχως πρόβλημα στο γήπεδο και θα γυρίσει χωρίς ταλαιπωρία.

O Ολυμπιακός θα φορέσει απόψε την κλασσική ερυθρόλευκη φανέλα απέναντι στην Σπόρτινγκ. Όσον αφορά στα πλάνα του Χάσι σκέφτεται μία διάταξη με δεκάρι τον Μάριν. Διάταξη δηλαδή με Καπίνο κίπερ, Ομάρ δεξιά και Φιγκέϊρας αριστερά, Ρομαό και Ένγκελς τους 2 στόπερ και κέντρο με Ζιλέ και Οφόε και Μάριν επιτελικό. Στα δύο... φτερά οι Καρσελά και Σεμπά και φαβορί ο Τζούρτζεβιτς για φορ. Ο Φορτούνης λογικά μένει εκτός βασικού σχήματος, με τον Πάρντο να διεκδικεί πάντως και εκείνος θέση για την αρχική 11άδα. Όσον αφορά στον διαιτητή η UEFA όρισε τον Ούγγρο Βίκτορ Κασάι για την αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη στην μεγάλη πρεμιέρα του Champions League.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα