«Απάντησε αρνητικά στην ΑΕΛ ο Ιορντανέσκου»

«Απάντησε αρνητικά στην ΑΕΛ ο Ιορντανέσκου»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Απάντησε αρνητικά στην ΑΕΛ ο Ιορντανέσκου»

bet365

Η ΑΕΛ κατέθεσε πρόταση στον Έντι Ιορντανέσκου, ωστόσο ο Ρουμάνος τεχνικός της Άστρα Γκιούργκιου απάντησε αρνητικά σύμφωνα με δημοσιεύματα του ρουμανικού Τύπου.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Ο Αντρέ Πάους από το πρωί της Τρίτης αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΛ με τους ανθρώπους του συλλόγου να αναζητούν τον διάδοχο του.

Μια από τις πρώτες λύσεις που εξετάστηκαν ήταν αυτή Έντι Ιορντανέσκου για τον οποίο οι Θεσσαλοί είχαν επιδείξει ενδιαφέρον και στις αρχές τους καλοκαιριού.

Οι Ρουμάνοι ισχυρίζονται πως η ελληνική ομάδα ήταν διατεθειμένη πληρώσει την ρήτρα ύψους 150.000 ευρώ για τον Ιορντανέσκου, αλλά και να καλύψει το κασέ του που κυμαίνεται στις 100.000 ευρώ.

Ο 38χρονος τεχνικός, ο οποίος δεσμέυεται με συμβόλαιο με την Άστρα απάντησε αρνητικά τονίζοντας πως θέλει να συνεχίσει το πρότζεκτ του με τον ρουμανικό σύλλογο.

Σημειώνεται ότι η Άστρα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ρουμανικού πρωταθλήματος με μέχρι στιγμής απολογισμό 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα