«Μοναδικό πρόβλημα της Παρί είναι πως... δεν φτάνουν οι φανέλες»!

«Μοναδικό πρόβλημα της Παρί είναι πως... δεν φτάνουν οι φανέλες»!

Κώστας Ζάλιαρης
«Μοναδικό πρόβλημα της Παρί είναι πως... δεν φτάνουν οι φανέλες»!

bet365

Με αρκετή δόση χιούμορ και όντας απόλυτα ψύχραιμος, απάντησε το μεγάλο αφεντικό της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαΐφι, στην έρευνα που πραγματοποιεί η UEFA για τη συμμόρφωση της ομάδας στους κανονισμούς του Financial Fair Play...

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Σέλτικ – Παρί Σ. Ζ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Άραβας ιδιοκτήτης της γαλλικής ομάδας, μίλησε στην «Telegraph» και ασφαλώς κύριο θέμα συζήτησης ήταν το ζήτημα που έχει προκύψει με τις δύο ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία του αθλήματος, αφού απέκτησε τον Νεϊμάρ για 222 εκατ.ευρώ και έχει συνάψει συμφωνία για αγορά του Μπαπέ το επόμενο καλοκαίρι έναντι 180 εκατ.ευρώ.

«Έχουμε δουλέψει πολύ τα τελευταία έξι χρόνια ώστε να έχει έσοδα ο σύλλογος και να μπορούν ν' αυξάνονται τα χρήματα από τη διάθεση εισιτηρίων, τις χορηγίες, τα εμπορικά, τα έσοδα από τις ημέρες των εντός έδρας αγώνων, τα τηλεοπτικά δικαιώματα και γενικότερα έχουμε κέρδος τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους.

Έχουμε ακόμα έναν χρόνο διορία για να είμαστε απόλυτα σωστοί με τα κριτήρια του Financial Fair Play, οπότε μπορούν όλοι να είναι ήσυχοι και ψύχραιμοι. Συνεχίζουμε να χτίζουμε το πρότζεκτ που έχουμε βάλει σε εφαρμογή. Η UEFA δεν θεωρώ ότι θα επηρεαστεί από την πίεση που της ασκείται και είμαι απόλυτα αισιόδοξος πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θέλουμε να μας σέβονται όλες οι ομάδες, έτσι όπως τις σεβόμαστε εμείς.

Το μοναδικό μας πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι πως... δεν μας φτάνουν οι φανέλες στις μπουτίκ γιατί τις εξαφανίζει ο κόσμος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα