Τέλος ο Πάους από ΑΕΛ

Τέλος ο Πάους από ΑΕΛ

Θοδωρής Βασίλης
Τέλος ο Πάους από ΑΕΛ

bet365

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ΑΕΛ μετά την ήττα από την ΑΕΚ με τον Αντρέ Πάους να αποτελεί παρελθόν. Πρόστιμο στους παίκτες για την ήττα στο ΟΑΚΑ.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την ΠΑΕ ΑΕΚ τιμωρούνται με πρόστιμο που αντιστοιχεί στο 10% των ετήσιων αποδοχών τους.

Το πρόστιμο θα χαριστεί εφόσον στα 5 επόμενα παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώσουν τουλάχιστον 8 βαθμούς (Ατρόμητος εντός, Πανιώνιος εκτός, ΠΑΟΚ εντός, Παναθηναϊκός εκτός, Πλατανιάς εκτός).

2. Σε διαπραγματεύσεις με τον προπονητή κ. Paus και τον εκπρόσωπο του κ. Πούλλη βρίσκεται ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Σωτήρης Μάρκου για την κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας.

3. Η ΠΑΕ ΑΕΛ από σήμερα βρίσκεται σε διαδικασία ανεύρεσης νέου προπονητού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα