Σιατραβάνης: «Σημαντικός ο βαθμός, κάναμε μεγάλη προσπάθεια»

Gazzetta team
Σιατραβάνης: «Σημαντικός ο βαθμός, κάναμε μεγάλη προσπάθεια»

bet365

Ο Σάββας Σιατραβάνης μίλησε μετά την ισοπαλία της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ήταν πολύ σημαντικός ο βαθμός με τον τρόπο που ήρθε.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Ο Απόλλων Σμύρνης αναδείχθηκε ισόπαλος με τον ΠΑΟΚ και ο Σάββας Σιατραβάνης μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports, αναφέροντας πως ήταν πολύ σημαντικός ο βαθμός που πήρε η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όταν αγωνίζεσαι απέναντι στον ΠΑΟΚ με παίκτη λιγότερο και κάνεις τόσο μεγάλη προσπάθεια και παίρνεις τον βαθμό είναι πολύ σημαντικό. Κάναμε τεράστια προσπάθεια. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Συνεχίζουμε. Έχουμε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και θα κάνουμε και εκεί ότι μπορούμε.

Δουλεύουμε πολύ για όλα τα παιχνίδια. Έτσι και με τον ΠΑΟΚ ο προπονητής μας είπε τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία του. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό και νομίζω ότι μας βγήκε.

Όταν μια ομάδα μένει με παίκτη λιγότερο μαζεύεται πίσω και προσέχει περισσότερο τα ανασταλτικά της καθήκοντα. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε και εμείς για να μην δεχτούμε το γκολ και αν μπορούσαμε να βγούμε σε μία κόντρα. Πίσω τα καταφέραμε πολύ καλά.

Εγώ θέλω κάθε παιχνίδι να το κερδίζουμε. Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε και πήραμε τον βαθμό και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα