Κουτσιανικούλης: «Να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ στην Superleague»

Κουτσιανικούλης: «Να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ στην Superleague»

Gazzetta team
Κουτσιανικούλης: «Να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ στην Superleague»

bet365

Tον Βασίλη Κουτσιανικούλη ανακοίνωσε ο ΟΦΗ για ένα χρόνο και ο 29χρονος τόνισε πως θέλει να επιστρέψει με την ομάδα στη Superleague.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ρόμα – Ατλέτικο Μαδρίτης με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Παίκτης του ΟΦΗ είναι και με την... βούλα ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα της Κρήτης, υπογράφοντας συμβόλαιο ενός χρόνου

O 29χρονος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τη νέα σελίδα της καριέρας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας

«Χαίρομαι πολύ που γυρίζω στον ΟΦΗ. Όλα έγιναν ξαφνικά, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Γυρίζω για να βοηθήσω τον ΟΦΗ να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ». Με τα λόγια αυτά στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Βασίλης Κουτσιανικούλης σχολίασε την μεταγραφή και την επιστροφή του στον ΟΦΗ.

«Εχω ζήσει πολλά σε αυτήν την ομάδα. Εύχομαι όλοι μαζί να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ, εκεί που αξίζει να βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκ. Το έκανα με τη Λάρισα, όπου καταφέραμε να ανέβει η ομάδα στην μεγάλη κατηγορία, εύχομαι να το πετύχω και με τον ΟΦΗ» τόνισε ο 29χρονος επιθετικός.

Ο Κουτσιανικούλης αναφέρθηκε και στον ΟΦΗ του σήμερα. «Παρακολουθώ την ομάδα. Πάντα το έκανα, από τότε που έφυγα. Πέρσι έχασε την άνοδο, αλλά φέτος πιστεύω ότι έχει φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα, έχει ένα σοβαρό και καταξιωμένο προπονητή και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει».

Για το πρωτάθλημα της Football league τονίζει ότι «το έζησα με τη Λάρισα. Είναι σκληρό και δυνατό. Χρειάζεται να κάνουμε καλό ξεκίνημα και σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε με κάθε τρόπο για τη νίκη».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα