Καμία αναλυτική πρόταση στην γενική συνέλευση του Ηρακλή

Καμία αναλυτική πρόταση στην γενική συνέλευση του Ηρακλή

Gazzetta team
Καμία αναλυτική πρόταση στην γενική συνέλευση του Ηρακλή

bet365

Η γενική συνέλευση της Δευτέρας για τον Ηρακλή δεν είχε κάποια πρόταση προς συζήτηση-ψήφιση που να προέβλεπε νομικά τη διασφάλιση της πραγματοποίησης της.

Δεν είχαμε κάποια σημαντική εξέλιξη στη νέα γενική συνέλευση του Γ.Σ Ηρακλης για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας

Η μοναδική πρόταση που κατατέθηκε και συζητήθηκε ήταν αυτή του ΘόδωρουΔρακόπουλο και την απορρόφηση-συνεργασία με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Ο ίδιος τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει ποδοσφαιρικά να υπάρχει, σε κάτι που συμφώνησαν όλοι, αλλά με εύλογα ερωτήματα τα οποία τέθηκαν, αλλά οι απαντήσεις δεν ήταν ξεκάθαρες.

Αυτό δεν σήμαινε πως υπήρξε αρνητική προδιάθεση τόσο προς το εγχείρημα και τον ίδιο για τον οποίο ακόμη μια φορά υπογραμμίστηκε η συνεισφορά του στο μπασκετικό τμήμα, αλλά και η αναγκαιότητα να προστατευτεί και να μην προχωρήσει σε ανοίγματα που μπορούν να επηρεάσουν την προσπάθειά του στη νέα σεζόν με την ομάδα του μπάσκετ.

Πλέον θα υπάρξουν επαφές με τους ανθρώπους του Ηρακλή Αμπελοκήπων ώστε να την ερχόμενη Δευτέρα να υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο χωρίς ερωτηματικά.

Την ίδια στιγμή ο Γ.Σ. περιμένει την έγκριση από το Πρωτοδικείο για την προσωρινή διοίκηση, γεγονός απαραίτητο, εκτός όλων των άλλων, και για το ποδοσφαιρικό ζήτημα.

 

Τελευταία Νέα