Μάσα: «Μερικές φορές σκέφτεσαι με την καρδιά, όχι με το μυαλό!» (vid)

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ

Μάσα: «Μερικές φορές σκέφτεσαι με την καρδιά, όχι με το μυαλό!» (vid)

Μάσα: «Μερικές φορές σκέφτεσαι με την καρδιά, όχι με το μυαλό!» (vid)

Ο πρώην αρχηγός του Αστέρα Τρίπολης, Πάμπλο Μάσα αποφάσισε να επιστρέψει στην Αργεντινή και την Douglas Haig, δηλώνοντας πως σκέφτηκε με την καρδιά του και όχι με το μυαλό του.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ρόμα – Ατλέτικο Μαδρίτης με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+) 

Παρελθόν αποτελεί για τον Αστέρα Τρίπολης ο Πάμπλο Μάσα, ο οποίος αποφάσισε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

Ο πρώην αρχηγός των Αρκάδων επέλεξε να γυρίσει στην Αργεντινή και την Douglas Haig, της οποίας ήταν παίκτης από το 2012 ως το 2014, αποτελώντας τον κορυφαίο παίκτη της εκείνη τη διετία.

Ο Μάσα δήλωσε πως φεύγει από το δεύτερο σπίτι του, αφού κάποιες φορές πρέπει να σκέφτεσαι με την καρδιά και όχι με το μυαλό, αφού θέλει να είναι κοντά στην οικογενειά του και τον γιο του που τον χρειάζεται

«Το να είμαι μακριά από τον γιο μου έκανε πιο γρήγορη την επιστροφή μου. Κάποιες φορές πρέπει να σκέφτεσαι με την καρδιά και όχι με το μυαλό. Αρνήθηκα προτάσεις από μεγάλα clubs της Αργεντινής αφού ήθελα να δώσω στην Douglas Haig αυτά που έδωσε σε μένα. Δεν πρόκειται να ξεχνούσα την ομάδα που με ανέστησε ποδοσφαιρικά», ήταν τα λόγια του σε ραδιοφωνική εκπομπή της πατρίδας του.

Best of internet