Μαρσέιγ - Ρεν 1-3

Gazzetta team
Μαρσέιγ - Ρεν 1-3

bet365

Η Ρεν έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο «Βελοντρόμ» και υποχρέωσε τη Μαρσέιγ, που έχει δεχθεί 9 γκολ στα 2 τελευταία ματς, σε ήττα με 3-1.

Γουέστ Χαμ – Χάντερσφιλντ με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί πέναλτι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η Ρεν μέχρι τώρα στη σεζόν δεν είχε ακόμα νίκη. Και την πέτυχε με τον πιο εμφατικό τρόπο. Οι ρενέ κυριάρχησαν στο «Βελοντρόμ» και κέρδισαν με 3-1 την Μαρσέιγ, σε ματς που θα μπορούσαν πολύ εύκολα να είχαν πετύχει και άλλα τέρματα. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2’ με εκπληκτικό τακουνάκι του Καζρί και στο 10’ έφτασαν και σε δεύτερο γκολ με τον Μπουριγκό.

Οι παίκτες του Γκαρσία, που πριν τη διακοπή είχαν διασυρθεί με 6-1 από την Μονακό, αλλού πατούσαν και αλλού βρίσκονταν, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να κυριαρχούν και να χάνουν και άλλες ευκαιρίες, πριν φτάσουν και σε τρίτο γκολ με τον Γκνανιόν στο 70’. Κάπου εκεί οι Μασσαλοί είπαν να συμμαζέψουν κάπως τα πράγματα, ανέβασαν ταχύτητα, αλλά έπρεπε να φτάσουμε στο 87’ για να μειώσουν σε 1-3 με τον Σανσόν. Η συντριβή με μεγαλύτερο σκορ αποφεύχθηκε στις καθυστερήσεις, όταν για καλή τους τύχη ο Μουμπέλε αστόχησε σε πέναλτι, με το 1-3 να παραμένει.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα