Χάσι στους παίκτες του: «Θα υπάρχουν και τέτοια ματς...»

Δημήτρης Τομαράς
Χάσι στους παίκτες του: «Θα υπάρχουν και τέτοια ματς...»

bet365

Ο Μπέσνικ Χάσι μίλησε στους παίκτες του την επομένη του 1-1 με την Ξάνθη. Που στάθηκε και τι επισήμανε και ενώ πλησιάζει το Ολυμπιακός - Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Και εύσημα αλλά και παρατηρήσεις είχε το... μενού από τον Μπέσνικ Χάσι προς τους παίκτες του μετά το 1-1 με την Ξάνθη. Ο Κοσοβάρος τεχνικός προφανώς και δεν ήταν ευχαριστημένος από την ισοπαλία ωστόσο είδε και αντιλήφθηκε από πρώτο χέρι την μεγάλη προσπάθεια των παικτών του για να... καθαρίσουν τον αγώνα ειδικά στο 1ο ημίχρονο. «Έχουμε κάνει ίσως το καλύτερό μας ημίχρονο για φέτος στο α' 45λεπτο με την Ξάνθη, όμως δεν μας βγήκαν τα γκολ. Είδατε ότι δεν έφτασε αυτό για να πάρουμε τον αγώνα. Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες. Δεν τις τελειώσαμε σωστά με γκολ. Θα πρέπει όλοι να έχετε στο νου σας ότι θα υπάρχουν και ματς που δεν θα κερδίζουμε αν και θα κάνουμε τόσες φάσεις στην αντίπαλη εστία. Θα υπάρχουν και τέτοια ματς και μπορεί να υπάρχουν άλλα που να παίρνουμε τη νίκη με πολύ λίγες ευκαιρίες ή και μία φάση.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Πρέπει να δούμε συνολικά τον αγώνα ενόψει της συνέχειας, όμως δεν έχουμε πολλά χρονικά περιθώρια διότι μας περιμένει το πολύ δύσκολο και απαιτητικό ματς με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να πετύχουμε. Επίσης πρωτίστως θα πρέπει να κοιτάμε το τι κάνουμε εμείς στο γήπεδο. Αυτό να είναι το κύριο μέλημά μας, γιατί δεν θα μας... χαριστεί κανείς και πουθενά. Ψηλά το κεφάλι λοιπόν και θα τα καταφέρουμε», υπογράμμισε ανάμεσα στα άλλα ο Χάσι, που είχε να κάνει και παρατηρήσεις για τις επιστροφές στην άμυνα, για κενά που υπήρχαν και για λάθη αλλά και για το γεγονός φυσικά πως οι παίκτες του δεν τελείωσαν τόσες φάσεις στο α' 45λεπτο. «Είδατε ότι το... πληρώσαμε αυτό. Μας στοίχισε ότι χάσαμε τόσες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και το είδατε και στην ροή του αγώνα. Ισοφαριστήκαμε μετά και δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και πάλι», εξήγησε σχετικά. Ο Χάσι πάντα αναλύει και σε βίντεο τα ματς ανεξαρτήτως αποτελέσματος και ενώ στο πρόγραμμα υπάρχει και βιντεοανάλυση και για Σπόρτινγκ. Ως προς τις δοκιμές επαρκή δείγματα δεν μπορεί να υπάρχουν ακόμα, καθώς οι βασικοί του Σαββάτου και όσοι έπαιξαν γενικά έκαναν αποθεραπεία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα