Ονειρικό ντεμπούτο για Ζέκα! (vid)

Ονειρικό ντεμπούτο για Ζέκα! (vid)

Νίκος Αθανασίου
Ονειρικό ντεμπούτο για Ζέκα! (vid)

bet365

Ο Κάρλος Ζέκα ξεκίνησε βασικός στην ενδεκάδα της Κοπεγχάγης και στην παρθενική του εμφάνιση βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 63', διαμορφώντας το 4-2 για την νέα του ομάδα!

Ντεμπούτο από αυτά που ονειρεύεται κάθε ποδοσφαιριστής! Ο Κάρλος Ζέκα ήταν στις βασικές επιλογές του Σολμπάκεν ως κεντρικός μέσος στο 4-4-2 της Κοπεγχάγης κόντρα στην Μίντιλαντ. Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού έκλεψε την μπάλα στην φάση που ξεκίνησε το πρώτο γκολ της ομάδας του από απίθανη ενέργεια του Σωτηρίου και στο 63' βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα! Το παιχνίδι ήταν στο 3-2 και ο Ζέκα μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή, πήρε την κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής και... καθάρισε το ματς!

Ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδος μέσος το πανηγύρισε έξαλλα και χαιρέτισε στρατιωτικά τους οπαδούς της νέας του ομάδας! Η Μίντιλαντ μπήκε ξανά στο ματς στο φινάλε αλλά το 4-3 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και η Κοπεγχάγη πήρε το «τρίποντο».

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα