Οι μικροί του ΠΑΟΚ κατέκτησαν το Lukoil Cup

Οι μικροί του ΠΑΟΚ κατέκτησαν το Lukoil Cup

Gazzetta team
Οι μικροί του ΠΑΟΚ κατέκτησαν το Lukoil Cup

bet365

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ των δύο γκολ στον τελικό κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, το γιο του Φερνάντο Βαρέλα, Γκουστάβο, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το φημισμένο τουρνουά Lukoil Cup.

Η ομάδα Κ13 του «Δικεφάλου» επικράτησε στον τελικό που έγινε στη Σόφια, με 2-0 του Ερυθρού Αστέρα, χάρη στα δύο γκολ που πέτυχε ο Γκουστάβο Βαρέλα.

ΜΑΥΡΟ ή ΚΙΤΡΙΝΟ; Δήλωσε συμμετοχή και διεκδίκησε ένα Opel Adam! Live the action (21+)!

Η ομάδα των Θεόφιλου Χατζηστάθη και Σάββα Κωνσταντινίδη επικράτησε 2-1 της Μπεσίκτας στον ημιτελικό με γκολ των Γανόπουλου και Παπαευαγγέλου. Είχε προηγηθεί η νίκη με 1-0 επί της Ρούμπιν Καζάν (ο Θεοδοσιάδης το γκολ) και η λευκή ισοπαλία με τον Ερυθρό Αστέρα.

Στην κορυφαία 11άδα του τουρνουά ο ΠΑΟΚ είχε τέσσερις πάικτες. Ο λόγος για τους Στέφανο Αλειφερόπουλο, Γκουστάβο Βαρέλα, Παναγιώτη Θεοδοσιάδη και Κωσνταντίνο Γκούμα.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν οι: Αγγελίδης Σπύρος, Καραπατσιάς Βασίλης, Κωττάς Δημήτρης, Θεοδοσιάδης Παναγιώτης, Κοσίδης Χρήστος, Παναγιωτίδης Θάνος, Γεωργιάδης Χάρης, Αλειφερόπουλος Στέφανος, Αλμύρας Χρήστος, Πεκρίδης Παναγιώτης, Ιγνατίου Κωνσταντίνος, ΒαρέλαΓκουστάβο, Γανόπουλος Χρήστος, Καμπούρης Γιώργος, Φωτιάδης Εφραίμ, Παπαευαγγέλου Δημήτρης, Γκούμας Κωνσταντίνος, Μαύρης Νίκος, Θεοδοσιάδης Κωνσταντίνος, Παπαδόπουλος Άγγελος.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Θεόφιλος Χατζηστάθης, Σάββας Κωνσταντινίδης και Αντώνης Κρινίτσας.

 

Τελευταία Νέα