Πιθανότητες για Ομάρ και 4-3-3 με Σπόρτινγκ ο Χάσι

Δημήτρης Τομαράς
Πιθανότητες για Ομάρ και 4-3-3 με Σπόρτινγκ ο Χάσι

bet365

Ο Χάσι σκέφτεται τον Ομάρ και τον Φιγκέϊρας για τα δύο άκρα της άμυνας με Σπόρτινγκ Λισσαβώνας καθώς και τριάδα στον άξονα! Διαβάστε τα πλάνα του τεχνικού του Ολυμπιακού.

Ο Καπίνο έχει ξανά αρκετές ελπίδες για βασικός πορτιέρε και τα δύο στόπερ θα είναι αναγκαστικά οι Ένγκελς και Ρομαό με Σπόρτινγκ. Για τα δύο ακραία μπακ ο Χάσι σκέφτεται τον Ομάρ και τον Φιγκέϊρας.

Για τον άξονα υπάρχει μία εκδοχή με τριάδα και σχηματισμό 4-3-3 με Ζιλέ, Οφόε και Ζντιέλαρ ή Ανδρούτσο. Σε αυτήν την περίσταση οι Μάριν ή Καρσελά και Φορτούνης θα πλαισιώσουν τον Τζούρτζεβιτς στην επίθεση. Εάν ο Μπέσνικ Χάσι πάει στην λογική του 4-2-3-1 τότε μία πιθανή διάταξη είναι: Καπίνο κίπερ, τετράδα άμυνας με Ομάρ, Ένγκελς, Ρομαό και Φιγκέϊρας, κέντρο με Οφόε και Ζιλέ, Φορτούνη δεκάρι, Μάριν και Καρσελά πλάγιους και τον Τζούρτζεβιτς φορ.

Μπολόνια – Νάπολι με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Μέρτενς σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα