Επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ μετά από 10 χρόνια για Μόρα! (pic)

Νίκος Μαρούδας
Επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ μετά από 10 χρόνια για Μόρα! (pic)

bet365

Ο Βαγγέλης Μόρας, επέστρεψε στη Σούπερ Λιγκ, μετά από 10 χρόνια καριέρας σε Ιταλία και Αγγλία, στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Πανιώνιο.

Φανέλα ελληνικής ομάδας φόρεσε και πάλι ο Βαγγέλης Μόρας. Ο Έλληνας αμυντικός, έπρεπε να περιμένει 10 χρόνια, 5 μήνες και 23 μέρες ώστε να αγωνιστεί και πάλι στη Σούπερ Λιγκ.

Αυτό το έκανε την Κυριακή το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη με την φανέλα του Παναιτωλικού κόντρα στον Πανιώνιο. Τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ, ήταν στις 18/3/07 με την φανέλα της ΑΕΚ κόντρα στην Κέρκυρα, όπου είχε παίξει μόλις για 1 λεπτό.

Μπολόνια – Νάπολι με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Μέρτενς σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Στη συνέχεια, έκανε καριέρα στην Ιταλία με τις φανέλες των Μπολόνια, Τσεζένα, Ελλάς Βερόνα και Μπάρι, αλλά και στην Αγγλία με την φανέλα της Σουόνσι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα