Με Ελ Καντουρί και Μαουρίσιο στη Ριζούπολη

Σταύρος Σουντουλίδης
Με Ελ Καντουρί και Μαουρίσιο στη Ριζούπολη

bet365

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί και ο Χοσέ Μαουρίσιο είναι δύο από τα τέσσερα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του ΠΑΟΚ για Ριζούπολη. Εκτός Τσίμιροτ, Σάχοφ, Σαμπράνο.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Δευτέρας (11/9) κόντρα στον Απόλλωνα με μια τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και το απόγευμα «πετάει» για την Αθήνα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψε πάνω στο τακτικό κομμάτι και στις στημένες φάσεις, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Από τα νέα πρόσωπα ο Ελ Καντουρί όχι μόνο είναι στην αποστολή, αλλά αναμένεται να βρίσκεται και στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Μαουρίσιο θα μείνει στον πάγκο, παίρνοντας κάποια λεπτά συμμετοχής, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Κέρκυρα - Παναθηναϊκός. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τον Κάρλος Σαμπράνο, καθώς χρειάζεται επιπλέον μια εβδομάδα προπονήσεων, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο.

Εκτός έμειναν μετά από πολύ καιρό, λόγω της πληθώρας των επιλογών στη μεσαία γραμμή, ο Γκόικο Τσίμιροτ και ο Εβγέν Σάχοφ, που μέχρι τώρα ήταν βασικοί και σχεδόν αναντικατάστατοι.

Στη Θεσσαλονίκη έμειναν και οι Κωνσταντινίδης, Πούγγουρας, Λεβέκ (τραυματίας).

Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης είναι οι:

Ρέι, Πασχαλάκης, Λέοβατς , Δεληγιαννίδης, Μάτος , Βαρέλα, Κρέσπο ,Μαλεζάς, Μαουρίσιο, Κάνιας, Κάτσε, Πέλκας, Μπίσεσβαρ , Κάμπος, Λημνιός, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα