Καταγγέλουν επίθεση της διοίκησης σε φίλαθλο του Αστέρα Τρίπολης

Καταγγέλουν επίθεση της διοίκησης σε φίλαθλο του Αστέρα Τρίπολης

Καταγγέλουν επίθεση της διοίκησης σε φίλαθλο του Αστέρα Τρίπολης

Φραστική και σωματική επίθεση μελών της διοίκησης του Αστέρα Τρίπολης σε φίλαθλο της ομάδας, καταγγέλλουν μέσω ανακοίνωσης οι οργανωμένοι οπαδοί των Αρκάδων «Tigers».

Η ανακοίνωση βγήκε μετά τον αγώνα με τη Λαμία. Αναλυτικά αναφέρει:

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Πρέπει να σηκώσετε κεφάλι, γιατί ο περσινός εφιάλτης δεν πρόκειται να φύγει. Τα σημερινά χάλια ΔΕΝ μπορούμε να διανοηθούμε ότι θα ξανασυμβούν. Δε ζητάμε τίτλους και ευρώπες, καλοδεχούμενα αν έρθουν και αυτά, ΑΛΛΑ για να έρθουν Η ΦΑΝΕΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Σουόνσι – Νιούκαστλ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+) 

Τώρα στα δικά μας. Είναι αδιανόητο να έρχονται σε εμάς κάποιοι παίκτες μόνοι τους να απολογούνται για σήμερα και από την άλλη πλευρά μέλη της διοίκησης να κάνουν ΦΡΑΣΤΙΚΗ και ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ(!!) σε φίλαθλο της ομάδας! Απαράδεκτη η συμπεριφορά προς τον κόσμο. Το επίπεδό τους φάνηκε. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΗΣ.

Είμαστε οι ίδιοι που τρέχαμε σε Καστοριά, Προοδευτική στη Β', οι ίδιοι που γεμίσαμε το γήπεδο του Μεσσηνιακού στη Γ', οι ίδιοι που ακολούθησαν σε Τελικό και εξωτερικό. Εσείς έχετε αλλάξει, γι' αυτό και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ από τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ είτε λίγοι είτε πολλοί!

Tigers Club»

Best of internet