Αστέρας Τρίπολης: Το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης: Το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο

bet365

Ο Αστέρας έχασε και το δεύτερο ματς στην έδρα του με την κατηφόρα να συνεχίζεται. Και να δείχνει ότι ακόμη δεν έχει έρθει το... στοπ.

Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε από τη νεοφώτιστη Λαμία στην έδρα του με 3-1. Πλέον, ύστερα από τρεις αγωνιστικές έχει μόλις έναν βαθμό, γνωρίζοντας δύο ήττες στο «Κολοκοτρώνης».

Λάτσιο - Μίλαν με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Σούσο σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που οι Αρκάδες χάνουν για πρώτη φορά και στα δύο πρώτα ματς πρωταθλήματος στην έδρα τους.

Επίσης, η ομάδα του Βεργέτη συμπλήρωσε 10 ματς στην έδρα της χωρίς νίκη. Και αυτό είναι το χειρότερο ρεκόρ του Αστέρα στη Σούπερ Λίγκα, μιας κι η τελευταία νίκη ήταν στις 15/1/2017 με τον Παναιτωλικό.

Όσον αφορά στην 3η αγωνιστική πάντως, η ομάδα της Τρίπολης, μετρά μόλις 3 νίκες την τελευταία 5ετία σε 15 ματς στις πρώτες τρεις αγωνιστικές.

Το... σοκ που ξυπνήσει την ομάδα και θα την βγάλει απ' αυτό το αγωνιστικό αδιέξοδο καλούνται να βρουν άπαντες ώστε να επιστρέψουν τα χαμόγελα, που έχουν τόσο πολύ καιρό να τα δουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα