Μαρινάκης: «Δεν μπορεί να παραγγέλνει το πρωτάθλημα ο κύριος Τσίπρας» (vid)

Gazzetta team
Μαρινάκης: «Δεν μπορεί να παραγγέλνει το πρωτάθλημα ο κύριος Τσίπρας» (vid)

bet365

Ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού έκανε επίθεση προς όλους ενώ αναφέρθηκε και στον πρωθυπουργό της χώρας λέγοντας για... παραγγελίες πρωταθλημάτων.

Ταξίδεψε στην Ξάνθη για να δει από κοντά τον Ολυμπιακό. Στο τέλος του αγώνα βρέθηκε να κάνει δηλώσεις για όλα όσα είδε στα Πηγάδια. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στην κάμερα της Nova και αναφέρθηκε σε «περίεργες διαιτησίες» αλλά και «παραγγελίες πρωταθλημάτων από τον κύριο Τσίπρα».

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν αγόρασα τον Ολυμπιακό το 2010 και ξεκίνησε το πρωτάθλημα έβλεπα διάφορα πράγματα πολύ περίεργα. Με την διαιτησία. Mε παράγοντες Μου είχαν κάνει εντύπωση. Είχα βγει δεύτερη αγωνιστική και τα είχα καταγγείλει. Και πέρσι και φέτος ακόμα και από τα φιλικά γιατί βιάζονταν, είχε ξεκινήσει γρήγορα αυτή η ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπουμε ανθρώπους που έχουν αποστολή να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό. Εμείς δεν θα συνεχίσουμε να παραπονιόμαστε για το τι έκανε ένας διαιτητής που δεν μας έδωσε ένα πέναλτι και μια αποβολή με τον ίδιο παίκτη να σκοράρει στη συνέχεια. Τα βλέπουμε ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται. Εχουμε μάθει να παλεύουμε. Το μόνο σίγουρο είναι πως το πρωτάθλημα πρέπει να κριθεί στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορεί να δώσει ο καθένας παραγγελία για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό που είπε νωρίτερα ο κύριος πρωθυπουργός πως το μόνο που έχει μείνει είναι να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, εγώ λέω ότι αυτό που έχει μείνει είναι ο Ολυμπιακός να πάρει το 8ο συνεχόμενο και να πάει καλά στο Champions League.

Ούτε εγώ ούτε κανείς και ιδιαίτερα ένας πρωθυπουργός δεν μπορεί να παραγγέλνουν το τι θα γίνει. Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, ποιος θα πάρει το Κύπελλο και ποιος θα πάει καλά στην Ευρώπη. Εμείς έχουμε επιμονή και υπομονή αλλά θα το παλέψουμε. Να είναι ήρεμοι και οι οπαδοί με αυτά που βλέπουν. Εμείς φταίμε που δεν κερδίσαμε σήμερα. Δε το βάζουμε κάτω όμως. Να το ξέρει και ο κύριος Τσίπρας.

Ερωτηθείς για το ρόστερ της ομάδας τόνισε:
«Σίγουρα μας προκαλεί μια αισιοδοξία και μια σιγουριά, αλλά δεν μπορεί να έρθει μόνο του το πρωτάθλημα. Πρέπει να διοθρώσουμε τα λάθη μας.

Οσο για το ματς της Τρίτης:
«Την Τρίτη είναι το πιο καθοριστικό ματς. Οι φίλαθλοι πρέπει να μας βοηθήσουν να κάνουμε την υπέρβαση τους»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα