Με Μουνιέ, Σιλά, Χίλιεμαρκ και Ινσούα στην Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός

Νίκος Μαρούδας
Με Μουνιέ, Σιλά, Χίλιεμαρκ και Ινσούα στην Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός

bet365

Έτοιμος για το παιχνίδι με την Κέρκυρα είναι ο Παναθηναϊκός, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να παίρνει μαζί του και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Με όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει διαθέσιμους θα βρεθεί στην Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, πήρε για πρώτη φορά μαζί του στην αποστολή τους Μουνιέ, Σιλά, Χίλιεμαρκ και Ινσούα, με τον Σουηδό μάλιστα να φαίνεται πως θα βρίσκεται και στην αρχική εντεκάδα.

Εκτός, έμειναν οι τραυματίες Βιγιαφάνιες (έκανε θεραπεία), Κουλιμπαλί (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα) και Μολέδο. Το πρόγραμμα των υπολοίπων περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελούν οι Κότσαρης, Διούδης, Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Χουλτ, Ινσούα, Γιόχανσον, Λουντ, Χιλιεμαρκ, Δώνης, Σιλά, Μουνιέ, Καμπέσας, Λουτσιάνο, Χατζηγιοβάνης, Άλτμαν, Μολίνς και Τσάβες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα