Ο ΠΑΟΚ ψάχνει ταλέντα (και) στη Μύκονο!

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει ταλέντα (και) στη Μύκονο!

Gazzetta team
Ο ΠΑΟΚ ψάχνει ταλέντα (και) στη Μύκονο!

bet365

Οι ασπρόμαυρες ακαδημίες αναζητούν ταλέντα σ’ ολόκληρη την επικράτεια, επεκτείνοντας τα camp επιλογών στη Σύρο και τη Μύκονο, έχοντας δημιουργήσει προπονητικό κέντρο στις Κυκλάδες!

Όπως προκύπτει από την ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ αναφορικά με τις δραστηριότητες των ακαδημιών και των τμημάτων υποδομής, το Σαββατοκύριακο άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα βρεθούν σε διάφορα σημεία της χώρας, όπου λειτουργούν καμπ επιλογής ταλέντων.

Πιο αναλυτικά:

«Από το Κιλκίς μέχρι τη Σύρο και τη Μύκονο κι από τη Χαλκιδική μέχρι τη Χίο ο ΠΑΟΚ επεκτείνει τα προπονητικά του κέντρα, φτάνοντάς τα στον αριθμό των 16.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Ξάνθη - Ολυμπιακός. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ως μήνας ξεκινημάτων, άλλωστε, ο Σεπτέμβριος ενδείκνυται για την πραγματοποίηση camp επιλογών ταλέντων, για την ανεύρεση των παιδιών που θα μαθαίνουν ποδόσφαιρο στα προπονητικά κέντρα του ΠΑΟΚ ανά την Ελλάδα. Τα camp αφορούν παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2005 έως το 2008.

Σήμερα Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, οι scouter των Τμημάτων Υποδομής θα βρεθούν στο Κιλκίς, στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου Κιλκίς, για το δεύτερο camp επιλογής, προκειμένου να στελεχωθεί το προπονητικό κέντρο της πόλης. Την Κυριακή 10.09 σειρά έχουν η Σύρος και η Μύκονος, όπου από το δεύτερο camp θα προκύψουν τα παιδιά που θα εκπαιδεύονται στο προπονητικό κέντρο των Κυκλάδων. Την ίδια μέρα scouter του ΠΑΟΚ θα είναι και στη Λαμία, στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας FC Λαμίας.

Την Πέμπτη 14.09 camp θα γίνει στην Κατερίνη (Ακαδημία 2006), την Παρασκευή 15.09 στην Κοζάνη (ΠΑΟΚ Κοίλα Κοζάνης) και το Σάββατο 16.09 στη Χαλκιδική θα διεξαχθεί το δεύτερο camp επιλογής για τη στελέχωση του προπονητικού κέντρου στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας ΠΑΟΚ Ζωγράφου.

Στην Αθήνα οι scouter του ΠΑΟΚ κατεβαίνουν την Κυριακή 17.09, ενώ την ίδια μέρα θα έχει προγραμματιστεί και το δεύτερο camp επιλογής στη Χίο, όπου θα δημιουργηθεί νέο προπονητικό κέντρο».

 

Τελευταία Νέα