Αναζητώντας τον καλύτερο ΠΑΟΚ

Αναζητώντας τον καλύτερο ΠΑΟΚ

Αναζητώντας τον καλύτερο ΠΑΟΚ

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου «απλώνει» στο blog του το ρόστερ του ΠΑΟΚ και κάνει σχέδια για παίκτες και σχηματισμούς της ομάδας όταν όλοι θα είναι σε μία καλύτερη κατάσταση.

Υπάρχει η αίσθηση ότι θα «μιλήσουμε» αρκετά για ποδόσφαιρο στη διάρκεια της φετινής χρονιάς. Έχουν δημιουργηθεί καλούτσικες προϋποθέσεις ώστε τα Σαββατοκύριακα μας να αποκτήσουν λίγο μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Στον ΠΑΟΚ τέτοια διάθεση υπάρχει και μακάρι να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι οι οποίοι –αλήθεια είναι- ότι έχουν κουράσει λίγο με τις συνεχιζόμενες διαμαρτυρίες με τη διαιτησία… (Έχω κρατημένο κατάλογο με δεκάδες τέτοιες ατάκες και όπως γίνεται αντιληπτό συχνά πυκνά θα τις χρησιμοποιώ...).

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Ξάνθη - Ολυμπιακός. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ποδοσφαιρικά λοιπόν ο ΠΑΟΚ πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι γεμάτο με λάθη, αλλά έστω στις 31 Αυγούστου έφτιαξε ένα δυνατό ρόστερ και αφού έχασε την Ευρώπη αφοσιώνεται τώρα στο πρωτάθλημα. Στο ποδόσφαιρο το ρόστερ δεν είναι το παν. Μετράει πάρα πολύ η νοοτροπία, η φανέλα, η οργάνωση, η πειθαρχία, το πλάνο, η προσωπικότητα, το μέταλλο που έχει ή δεν έχει μία ομάδα..

Αρκετά στοιχεία μπορεί να λείπουν από τον ΠΑΟΚ και αυτό είναι ξεκάθαρο. Έχει όμως ρόστερ. Έχει ποιότητα. Δύσκολα μπορεί να αμφισβητηθεί αυτό, με βάση βέβαια και τα δεδομένα του πρωταθλήματός μας, σε σύγκριση και με τους άλλους μεγάλους.

Ας δούμε λίγο τι έχει σε κάθε θέση ο Λουτσέσκου, ο οποίος θα παίξει κυρίως 4-2-3-1, αν και αυτό στη διάρκεια των αγώνων θα παίρνει και άλλες μορφές, ανάλογα τη φάση άμυνας ή επίθεσης που βρίσκεται η ομάδα του.

Στο τέρμα υπάρχουν οι: Ρέι, Πασχαλάκη, Σιαμπάνης, ενώ αρχές χειμώνα επιστρέφει και ο Γλύκος. (Το ότι υπάρχει και ο Μπρικτς αναφέρεται για στατιστικούς λόγους). Υπάρχει πληρότητα!

Δεξιά στα μπακ παίζουν οι Μάτος, Κωνσταντινίδης, Δεληγιαννίδης, ενώ μπορεί να βοηθήσει και ο Κρέσπο.

Αριστερά είναι ο Λέοβατς και ο Λεβέκ όταν μπορεί. Εναλλακτικά υπάρχει πάλι Κρέσπο.

Στα στόπερ (με δύο θα παίζει ο ΠΑΟΚ) περιμένουμε ποιο θα είναι το δίδυμο που θα προτιμάει κυρίως ο Λουτσέσκου. Κάποια ποντάρουν στο Ζαμπράνο-Κρέσπο, άλλοι πιο «ψαγμένοι» -όπως λένε- βλέπουν Ζαμπράνο-Βαρέλα. Μαζί βέβαια και οι σταθερότατοι Μαλεζάς-Πούγγουρας, ενώ αν κανείς Χριστιανός δει λίγο προς τα κάτω, θα δώσει ευκαιρίες και στον εξαιρετικό Δημητρίου της Κ20.

Στα δύο κεντρικά χαφ, όπου συνήθως έχουμε ένα εξάρι και ένα οκτάρι, είναι πολλές οι πιθανότητες (στον ΠΑΟΚ) να βλέπουμε δύο οκτάρια! Εκεί θα «κοντραριστούν» για δύο θέσεις οι Κάνιας, Κάτσε, Μαουρίτσιο, Σάκχοφ, Τσίμιροτ και η έκπληξη που ακούσει στο όνομα Πέλκας.

Πάμε στα δεκάρια ή στους παίκτες που θα παίζουν ως δεύτεροι φορ. Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας προηγούνται και περιμένουμε τις άλλες εκπλήξεις…

Στα άκρα γίνεται ο χαμός. «Λένε» ότι αυτή την περίοδο ο κορυφαίος και πιο φορμαρισμένος είναι ο Τζάλμα Κάμπος. Όταν όμως Βιεϊρίνια και Μακ φθάσουν σε τοπ φόρμα τότε… ο Λουτσέσκου θα κάνει «κλήρωση». Εκεί επιστρέφει ο Μυστακίδης, υπάρχει ο Λημνιός και φυσικά υπολογίζεται και ο Μπίσεσβαρ.

Στα φορ η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Πρώτος ο Πρίγιοβιτς, δεύτερος ο Κουλούρης και τρίτος θα είναι ο Μακ.

Αυτοί είναι και περιμένουμε τον Λουτσέσκου να δούμε πώς θα τους παρουσιάσει…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.