Σιμεόνε: «Με αυτό τον όρο έμεινα στην Ατλέτικο»

Σιμεόνε: «Με αυτό τον όρο έμεινα στην Ατλέτικο»

Gazzetta team
Σιμεόνε: «Με αυτό τον όρο έμεινα στην Ατλέτικο»

bet365

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε μίλησε για την απόφασή του να παραμείνει στην Ατλέτικο, τονίζοντας τον όρο που τον κράτησε στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«Αν η διοίκηση ερχόταν και μου έλεγε ότι Γκριζμάν, Σαούλ και Κόκε θα φύγουν και ότι θα είχαμε πολλά χρήματα για να φέρουμε αντικαταστάτες ή ότι οι προαναφερθέντες θα μείνουν χωρίς να κάνουμε καμία άλλη μεταγραφή, θα διάλεγα το δεύτερο. Είναι εκπληκτικοί παίκτες.

Όταν έχεις εκπληκτικούς παίκτες, υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης. Επίσης, μας έχει κάνει καλό η επιστροφή ποδοσφαιριστών που είχαν δοθεί δανεικοί, ή το ότι έχουν κάνει βήματα προς τα εμπρός Σάβιτς, Γκαμεϊρό, Βρσάλικο και Γκαϊτάν που φέτος θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες. Όταν έμαθα ότι η Ατλέτικο δεν θα μπορούσε να κάνει μεταγραφές μέχρι τον Ιανουάριο, το μόνο πράγμα που ζήτησα από τη διοίκηση είναι να μην πωληθεί κανένας. Ετσι έγινε και για το λόγο αυτό συνεχίζουμε μαζί με την Ατλέτικο»

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

 

LA LIGA Τελευταία Νέα