Θεοδωρίδης: «Μπλόκο για τα ντέρμπι που έρχονται»

Θεοδωρίδης: «Μπλόκο για τα ντέρμπι που έρχονται»

Gazzetta team
Θεοδωρίδης: «Μπλόκο για τα ντέρμπι που έρχονται»

bet365

Ο Α' αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να προσέξουν την συμπεριφορά τους στο αυριανό ματς της Ξάνθης
Αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να βρεθούν αύριο στην Ξάνθη και ο Σάββας Θεοδωρίδης μέσω δήλωσής του ζήτησε από όλους να έχουν κόσμια συμπεριφορά. Και αυτό γιατί ο Α' αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων» ανέφερε πως υπάρχει «σχέδιο» εναντίον της ομάδας. «Θέλω να απευθυνθώ στον κόσμο του Ολυμπιακού που τον έχω στην καρδιά μου πάντα! Οι νόμοι και οι κανονισμοί της νέας ΕΠΟ γίνονται με ένα και μόνο σκοπό. Να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός. Ούτε ένα καπνογόνο δεν πρέπει να ανάψει στην Ξάνθη φίλαθλός μας. Εχουμε ήδη μία αγωνιστική που άναψαν καπνογόνα και με άλλες δύο θα κλείσουν το γήπεδο. Είναι μπλόκο για τα ντέρμπι που έρχονται», είπε σχετικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα