Χάνει το ντέρμπι με Σίτι ο Κουτίνιο

Gazzetta team
Χάνει το ντέρμπι με Σίτι ο Κουτίνιο

bet365

Ο Φελίπε Κουτίνιο επέστρεψε στο Ανφιλντ, ωστόσο ο Κλοπ δεν τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του για το ντέρμπι με τη Σίτι. «Είναι ευδιάθετος ο Βραζιλιάνος»

Ο Κουτίνιο δεν πήρε μεταγραφή για τη Μπαρτσελόνα, δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και ο Γίργκεν Κλοπ δεν τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του για το ντέρμπι με τη Σίτι «Αποφάσισα να αφήσω τον Κουτίνιο εκτός ομάδας για το ματς με τη Σίτι. Χρειάστηκε να πάρω μία απόφαση. Είχαμε συζήτηση. Πριν πάει στη Βραζιλία, δεν μπορούσε να προπονηθεί για τρεις εβδομάδες.

Επέστρεψε την Τετάρτη. Ήταν ορεξάτος στη χθεσινή προπόνηση. Η σχέση μου με τον Κουτίνιο είναι η ίδια. Δεν ήταν η πιο εύκολη περίοδος, αλλά έτσι είναι η μεταγραφική περίοδος. Νομίζω ότι το χειριστήκαμε καλά. Ήρθε χθες, το αποδέχτηκε 100%. Δεν χρειάστηκε να πω κατι. Τώρα έχουμε έναν εξαιρετικό παίκτη που θέλει να παίξει για την ομάδα. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Είπα στους παίκτες στα αποδυτήρια: ''Καλωσορίστε τους δύο νέους παίκτες, τον Τσάμπερλεϊν και τον Κουτίνιο''!». Ακόμα αγαπάει το ποδόσφαιρο και την ομάδα» τόνισε ο Γερμανός τεχνικός.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα