Λυμπερόπουλος: «Γύρισα πιο ώριμος»

Λυμπερόπουλος: «Γύρισα πιο ώριμος»

Gazzetta team
Λυμπερόπουλος: «Γύρισα πιο ώριμος»

bet365

Για την επιστροφή του στην ΑΕΚ, όπου αισθάνεται σαν στο σπίτι του, μίλησε ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ενωσης έκανε δηλώσεις στη Nova και σε αυτές αναφέρθηκε στον ρόλο που θα έχει, στις κινήσεις που έχουν ήδη γίνει στην ομάδα και στα συναισθήματα του για τη νέα του επιστροφή στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λυμπερόπουλου.

Μπουντεσλίγκα, Αμβούργο – Λειψία, ώρα 21:30. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

«Νιώθω πολύ άνετα που βρίσκομαι εδώ. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να δώσω υποσχέσεις. Σίγουρα θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της».

– Έχει γίνει μεγάλος ντόρος τις τελευταίες μέρες για τον διευρυμένο ρόλο που θα έχεις πλέον στην ομάδα. Θέλεις να μας εξηγήσεις για να γνωρίζει κι ο κόσμος;

«Νομίζω ότι αυτά είναι καλύτερα να τα πούμε τις επόμενες μέρες. Ακόμα είναι αρχή. Να δω λίγο πως είναι τα πράγματα, να μπω στο κλίμα της ομάδας και το επόμενο διάστημα θα έχουμε καιρό να τα πούμε. Πρώτη προτεραιότητα είναι να γνωρίσω πρόσωπα και καταστάσεις. Να μιλήσω με τον προπονητή μας, να μπω μέσα στα αποδυτήρια για να δω την κατάσταση εκεί. Ούτως ή άλλως γνωρίζω ότι είναι πολύ καλό το κλίμα και σιγά – σιγά θα δρομολογήσουμε τα πράγματα».

– Την ΑΕΚ πως την έχεις δει ως τώρα, μετά από τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς και τους αγώνες πρωταθλήματος. Πιστεύεις ότι έχουν γίνει σωστές κινήσεις;

«Η ομάδα έχει κάνει πολλά βήματα βελτίωσης. Τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Όλοι οι άνθρωποι που περιβάλλουν την ομάδα λειτούργησαν πάρα πολύ καλά μέχρι στιγμής κι αυτό είναι κάτι που οφείλουμε να το ομολογήσουμε. Η ομάδα συμμετέχει στο Europa League, πάει καλά και στο πρωτάθλημα αν και είναι νωρίς ακόμα. Γι’ αυτό πιστεύω ότι μπορεί να αποδώσει ακόμα καλύτερα, αφού έχουμε καλούς παίκτες. Γενικά είμαι πολύ αισιόδοξος».

– Το μήνυμα των ανθρωπων της ομάδας είναι ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος επέστρεψε «σπίτι» του. Εσύ έτσι αισθάνεσαι; Σαν να γύρισες στο «σπίτι» σου;

«Πραγματικά έτσι αισθάνομαι. Αισθάνομαι πολύ όμορφα, έχω οικεία πρόσωπα εδώ, πέρασα πολύ ωραία. Πέρασα ωραίες στιγμές είτε ως ποδοσφαιριστές είτε στον έναν χρόνο που δούλεψα ως τεχνικός διευθυντής, ακόμα και με την ομάδα στη Γ’ Εθνική. Είμαι πιο ώριμος τώρα και αισθάνομαι πολύ καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα