Μάρκο Σίλβα: «Καλό να έχει ο Χολέμπας ανταγωνισμό στη θέση του»

Μάρκο Σίλβα: «Καλό να έχει ο Χολέμπας ανταγωνισμό στη θέση του»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μάρκο Σίλβα: «Καλό να έχει ο Χολέμπας ανταγωνισμό στη θέση του»

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα έστειλε μήνυμα στον Χοσέ Χολέμπας τονίζοντας πως θα πρέπει να προσπαθεί κάθε μέρα για να διατηρήσει την θέση του στην ενδεκάδα της Γουότφορντ.

Ο Χοσέ Χολέμπας ελλείψει άλλου «καθαρόαιμου» αριστερού μπακ δεν είχε αντίπαλο για την ενδεκάδα της Γουότφορντ.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα ωστόσο με την απόκτηση του Μάρβιν Χέχελαρ από την Σπόρτινγκ απέκτησε μια επιπλέον λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον 33χρονο πρώην παίκτη της Ρόμα να μην αισθάνεται και τόσο σίγουρος.

«Είναι καλά νέα επειδή ότι θέση του αριστερού μπακ έχουμε πλέον τον Μάρβιν που ξεκίνησε να δουλεύει μαζί μας.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Ράγιο Μετς – Παρί Σ.Ζ.. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Είχαμε πρόβλημα στο τελευταίο παιχνίδια παιχνίδι αφού δεν υπήρχε αριστερός μπακ και αναγκαστήκαμε να παίξουμε με τον Μπρίτος σε αυτή τη θέση», τόνισε ο τεχνικός της Γουότφορντ, ενώ εξήγησε πως ο Χοσέ Χολέμπας καλείται κάθε μέρα να δείξει πως έχει θέση στην ενδεκάδα του αγγλικού συλλόγου.

«Νομίζω πως είναι καλό για την ομάδα, αλλά και τον Χοσέ Χολέμπας να έχει ανταγωνισμό σε αυτή τη θέση. Θέλω να δουλεύει σκληρά κάθε μέρα για να διατηρήσει τη θέση. Στη συνέχεια θα λάβω την απόφαση μου, αφού ο Μάρβιν ήρθε για να διεκδικήσει την συγκεκριμένη θέση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα