Ξεκίνησε έρευνα η FIFA για την χειρονομία του Ντέλε Άλι

Θοδωρής Βασίλης
Ξεκίνησε έρευνα η FIFA για την χειρονομία του Ντέλε Άλι

bet365

Η FIFA ξεκίνησε επίσημη έρευνα για την άσεμνη χειρονομία του Ντέλε Άλι κατά την διάρκεια του αγώνα της Αγγλίας με την Σλοβακία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο άσος της Τότεναμ έδειξε το μεσαίο του δάκτυλο την ώρα του νικηφόρου αγώνα της Αγγλίας με την Σλοβακία (2-1) με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι η χειρονομία ήταν για τον συμπαίκτη του και καλό του φίλο Κάιλ Γουόκερ.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ράφαελ Ναδάλ – Χουάν Μαρτίν Ντελ Πόρτο με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Αυτό όμως δεν έπεισε την FIFA η οποία ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό. «Είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε ότι ξεκίνησε πειθαρχική έρευνα για το συμβάν. Αυτή την στιγμή δεν είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό», ανέφερε εκπρόσωπος της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα