Εκτός Τσουκαλάς, Ντουντού και Στανισάβλιεβιτς

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Εκτός Τσουκαλάς, Ντουντού και Στανισάβλιεβιτς

bet365

Εκτός από τους Σελίν-Μπέρτο που είναι τραυματίες, ο Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει ούτε για το ματς με τη Λαμία τον Σταύρο Τσουκαλά. Τα πλάνα για την αρχική 11άδα.

Έτοιμος για το ματς με τη Λαμία είναι ο Αστέρας Τρίπολης.

Ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την 18άδα που θα έχει στη διάθεσή του για το εν λόγω ματς.

Μπουντεσλίγκα, Αμβούργο – Λειψία, ώρα 21:30. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Εκτός είναι οι τραυματίες Σελίν και Μπέρτος αλλά κι ο Τσουκαλάς που μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών έψαξε για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Επίσης, εκτός πλάνων είναι οι Ντουντού και Στανισάβλιεβιτς. Το θετικό είναι ότι επιστρέφει ο Γκοντό και πάλι στη διάθεση του προπονητή του.

Αναλυτικά η αποστολή:

Αθανασιάδης, Καπετάνος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ίγκορ, Ζουμά, Κυριακόπουλος, Μάσα, Μουνάφο, Ισνάλντο, Μαντίντα, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Γκοντό, Μανιάς, Δουβίκας.

Όσον αφορά στα πλάνα του, ο Βεργέτης αναμένεται να ξεκινήσει με τους:

Αθανασιάδη στο τέρμα και τους Γιαννούλη - Ιγκόρ στα άκρα της άμυνας, ενώ οι Πασαλίδης-Τριανταφυλλόπουλος θα είναι τα δύο στόπερ.

Ιγκλέσιας και Μουνάφο θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τον Μαντίντα να κινείται μπροστά τους, ενώ ο ο Μανιάς θα έχει δεξιά κι αριστερά του τους Καλτσά-Ισνάλντο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα