Ρίχνει τίτλους τέλους ο Καμπιάσο! (vids)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ρίχνει τίτλους τέλους ο Καμπιάσο! (vids)

bet365

Στα 37 του χρόνια ο Εστέμπαν Καμπιάσο φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από τη δράση!

Ο σπουδαίος Εστέμπαν Καμπιάσο έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από τη δράση στα 37 του χρόνια. Οι προτάσεις που είχε από Αμερική και Εμιράτα δεν ήταν ικανές να τον πείσουν να συνεχίσει και έτσι έβαλε τους τίτλους τέλους σε μια σπουδαία καριέρα.

Ο Αργεντινός μέσος διαθέτει πλέον δίπλωμα προπονητή, περνώντας πρόσφατα τις απαραίτητες εξετάσεις της UEFA στο Κοβερτσιάνο.

Έτσι, μια νέα καριέρα είναι μπροστά του - αν και στα πρώτα του βήματα θα πρέπει να θητεύσει σε πάγκο από το πόσο του βοηθού προπονητή.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Θυμίζουμε πως είναι ο τρίτος Αργεντινός στην ιστορία σε κατακτήσεις τίτλων (24) μετά τους Αλφρέδο Ντι Στέφανο (26) και Λιονέλ Μέσι (31)

Μια... ευλογημένη καριέρα

H Aρχεντίνος Τζούνιορς ήταν η ομάδα, στην οποία απέκτησε τις βάσεις και έμαθε τη θέση του μέσου.

Το πρώτο τρόπαιο που κατέκτησε ήταν στην πρώτη του χρονιά (1991) σε ηλικία 11 ετών όταν με την Αρχεντίνος βρέθηκε σε ένα τουρνουά της Ιταλίας. Το τρόπαιο ήταν στα χέρια του όντας αρχηγός και στόπερ της ομάδας.

Το 1994 ήταν μια χρονιά που δεν θα ξεχάσει. Σημείωσε 17 γκολ σε 30 ματς, όντας αρχηγός της ομάδα του. Το 1996 ανέβηκε στην ομάδα Νέων όπου έπαιζε μαζί με τον αδερφό του Νίκολας. Το Μάιο του ίδιου έτους η συμμετοχή με τα κλιμάκια της εθνικής Αργεντινής στο διάσημο τουρνουά της Τουλόν άνοιξε την πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στις 27 Ιουνίου του 1996 αποχαιρετά την οικογένειά του και μαζί με τον αδερφό του Νίκο πηγαίνει στην ισπανική πρωτεύουσα για την Ρεάλ Μαδρίτης. Εκεί μένει για δύο χρόνια, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα, ένα Intercontinental Cup, ένα UEFA Super Cup και ένα Ισπανικό Supercopa.

Η Ίντερ είναι η ομάδα σταθμός της καριέρας του. Μένει μια δεκαετία και κατακτά με την ομάδα του Μιλάνου το Champions League τη σεζόν 2009-2010, πέντε πρωταθλήματα, 4 Coppa Italia, 4 Supercoppa Italiana και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Τη σεζόν 2014-2015 ήταν ο βασικός κρίκος στην προσπάθεια της Λέστερ να μείνει στην Premier League. Έρχεται μετά στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, μένοντας στο Λιμάνι δύο σεζόν, όπου και πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα.

Απ' αυτήν την πλούσια καριέρα δεν θα μπορούσε να λείπει κι η σημαντική παρουσία του στην εθνική, Με την «αλμπισελέστε» έπαιξε σε 52 ματς πετυχαίνοντας 5 γκολ.

 

Τελευταία Νέα