Επιστρέφει στο Αγρίνιο ο Βιγιαφάνιες

Επιστρέφει στο Αγρίνιο ο Βιγιαφάνιες

Νίκος Αθανασίου
Επιστρέφει στο Αγρίνιο ο Βιγιαφάνιες

bet365

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες βρίσκεται σε διαδικασία επιστροφής και αναμένεται να τεθεί στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Πλέον μετρά αντίστροφα! Ο Λούκας Βιγιαφάνιες έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά τους τελευταίους μήνες από το πρόβλημα που πήρε ως... σουβενίρ από την περυσινή σεζόν, δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί ούτε λεπτό στην φετινή αγωνιστική περίοδο αλλά το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε διαδικασία επιστροφής! Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός προπονήθηκε σήμερα παρά το ρεπό που είχε δώσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, «φορτσάρει» για να τεθεί στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού και σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, αυτό θα γίνει για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Άμεσα θα μπει στο πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και στο γήπεδο που έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό είναι πιθανό να τον ξαναδούμε και πάλι με την φανέλα του «τριφυλλιού». Ο «Βίγια» έχει λείψει αρκετά από την δημιουργία του Παναθηναϊκού και όταν θα βρει ρυθμό από την μεγάλη του αποχή, θα μπορέσει κι αυτός να βάλει το κάτι παραπάνω στις επιθετικές κινήσεις των «πρασίνων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα