Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ στην Αθήνα για τα εγκαίνια της νέας ακαδημίας!

Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ στην Αθήνα για τα εγκαίνια της νέας ακαδημίας!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ στην Αθήνα για τα εγκαίνια της νέας ακαδημίας!

bet365

Η Σπόρτινγκ εγκαινιάζει την τρίτη ακαδημία της σε Ελλάδα και Κύπρο με τον πρόεδρο του πορτογαλικού συλλόγου Μπρούνο ντε Καρβάλιο να επιστρέφει στην Αθήνα!

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Η Σπόρτινγκ εμπιστεύεται τα ελληνικά ταλέντα και ισχυροποιεί το όνομα του συλλόγου στη χώρα μας.

Τα «λιοντάρια» μετά τις ακαδημίες σε Ανάβυσσο και Λεμεσό επεκτείνονται και στο Χαλάνδρι όπου θα εγκαινιάσουν την ερχόμενη Δευτέρα (18.00), παρουσία του προέδρου του συλλόγου Μπρούνο ντε Καρβάλιο την τρίτη κατά σειρά ακαδημία τους σε Ελλάδα και Κύπρο.

Εμπνευστής του όλου εγχειρήματος είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Φρανσίσκου Ζουέλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ντε Καρβάλιο ταξιδεύει παραμονές του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η τρίτη κατά σειρά Ακαδημία της Sporting Club Portugal σε Ελλάδα και Κύπρο είναι πλέον γεγονός! Μετά τις Ακαδημίες Αναβύσσου και Λεμεσού η Sporting CP από Λισσαβόνα επεκτείνεται στα Βόρεια Προάστια βρίσκοντας στέγη στις πλέον σύγχρονες και πλήρως ανακαινισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις της FOOTBALL CENTER στο Χαλάνδρι, στην οδό Εριϕύλης 9.

Εμπνευστής του project είναι ο πρώην Αγκολέζος-Πορτογάλος αμυντικός Zuela Francisco Dos Santos και η εταιρεία του STARS OF THE FUTURE η οποία έχει λάβει το «χρίσμα» των Λιονταριών και αποτελεί πλέον τον αποκλειστικό αντιπρόσωπό τους σε Ελλάδα και Κύπρο.

Φαίνεται πως ο Ζουέλα άϕησε πίσω την παλιά του θέση και το γύρισε στην …επίθεση καθώς βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις για την επόμενη Ακαδημία στην Θεσσαλονίκη με απώτερο σκοπό την ίδρυση τουλάχιστον δέκα Ακαδημιών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα εγκαίνια της Ακαδημίας Χαλανδρίου θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα στις 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της FOOTBALL CENTER στο Χαλάνδρι, στην οδό Εριϕύλης 9.

Το παρόν θα δώσει ο ίδιος ο πρόεδρος της Sporting Club Portugal Δρ. Μπρούνο ντε Καρβάλιο, πλήθος προσωπικοτήτων από τον χώρο του ποδοσϕαίρου ενώ ανάμεσα στους προσκεκλημένους είναι η Πρέσβειρα της Αγκόλα και ο Πρέσβης της Πορτογαλίας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για γονείς και παιδιά προκειμένου να γνωρίσουν τις εγκαταστάσεις αλλά και τους συντελεστές της Ακαδημίας. Ο 'Ζου' (όπως τον ϕωνάζουν) θα παρευρίσκεται για να γνωρίσει από κοντά τους επίδοξους νεαρούς ποδοσϕαιριστές και να μοιραστεί μαζί τους το όνειρό τους.

Σημειώνεται ότι η Sporting CP Λισαβόνας, η ομάδα που δημιούργησε σπουδαίους ποδοσϕαιριστές όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λουίς Φίγκο αλλά και διάσημους προπονητές όπως οι Μουρίνιο και Σάντος, είναι η πρώτη ϕορά που ιδρύει Ακαδημίες στην Ευρώπη εκτός Πορτογαλίας.

Η ιδιαιτερότητα του προγράμματος της Sporting CP είναι ότι δεν αποσκοπεί αποκλειστικά και μόνο στην ανάπτυξη των τεχνικών δεξιοτήτων των αθλητών αλλά στην ευρύτερη επιμόρϕωσή τους.

Μέσω της εκπαίδευσης, η Sporting CP αποσκοπεί στο να αναπτύξει όχι μόνο σπουδαίους ποδοσϕαιριστές αλλά και σπουδαίες προσωπικότητες. Ας ελπίζουμε λοιπόν ο επόμενος «Ρονάλντο» να είναι ελληνικής καταγωγής».

 

Τελευταία Νέα