Κόστιτς: «Δεν ξέρω εάν είπαν ψέματα αλλά σίγουρα κάτι πήγε πολύ στραβά»

Κόστιτς: «Δεν ξέρω εάν είπαν ψέματα αλλά σίγουρα κάτι πήγε πολύ στραβά»

Δημήτρης Τομαράς
Κόστιτς: «Δεν ξέρω εάν είπαν ψέματα αλλά σίγουρα κάτι πήγε πολύ στραβά»

bet365

Απογοητευμένος ο προπονητής του Ηρακλή, Μίλος Κόστιτς, εξέφρασε την στεναχώρια του στο Gazzetta.gr για τα όσα γίνονται στον σύλλογο ενώ ξεκαθάρισε πως είναι ακόμα απλήρωτος.

Ο πρώην τεχνικός του Αχαρναϊκού και νυν του Ηρακλή, Μίλος Κόστιτς, περιγράφει στο Gazzetta.gr τα όσα έχει βιώσει το τελευταίο διάστημα στην ομάδα αλλά και το τι περιμένει. «Αυτήν την στιγμή δεν έχουμε καμία επίσημη αναφορά ή ενημέρωση από την ομάδα για το τι γίνεται. Ξέρω πως θα έπρεπε αλλά δεν έχουμε καμία εικόνα. Πηγαίνουμε στα... τυφλά. Παίζουμε δεν παίζουμε, υπάρχουμε δεν υπάρχουμε...», υπογράμμισε αρχικά.

Εξήγησε ακολούθως πως «από τον Ιούνιο είχαμε αρχίσει συζητήσεις για να κλείσουμε τελικώς τον Αύγουστο. Αυτήν την στιγμή δεν έχουμε πάρει καθόλου χρήματα. Προσωπικά δεν μπορώ να μιλήσω για τους παίκτες αλλά εγώ δεν έχω πληρωθεί. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση άλλο. Τον κ. Παπαθανασάκη δεν τον είδαμε ποτέ στην προπόνηση, όμως είδαμε άλλους παράγοντες της ομάδας. Μας είχαν πει ότι τα πράγματα δεν ήταν ξεκάθαρα και πως υπήρχαν προβλήματα αλλά όχι έτσι. Μάλιστα στις προπονήσεις δεν μας έλλειψε ποτέ τίποτα από μπάλες, αθλητικό υλικό ή κάτι άλλο και ενώ οι εγκαταστάσεις ήταν εξαιρετικές».

Ο 46χρονος ξεκαθάρισε ότι «αυτές οι στιγμές είναι εξαιρετικά δύσκολες από κάθε άποψη. Είναι πράγματα που σε στεναχωρούν. Η ομάδα ήδη είχε καθυστερήσει να αρχίσει. Δεν ξέρω εάν τελικά μας είπαν ψέματα ή επιχείρησαν να μας εξαπατήσουν αλλά σίγουρα κάτι πήγε πολύ άσχημα και πολύ στραβά. Περιμένουμε ελπίζοντας κάτι να αλλάξει αλλά δεδομένα δεν θα περιμένουμε για πολύ ακόμα...».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα