Παναγιωτίδης στο Gazzetta: «Είμαστε στα... χαμένα αλλά ελπίζουμε»

Παναγιωτίδης στο Gazzetta: «Είμαστε στα... χαμένα αλλά ελπίζουμε»

Δημήτρης Τομαράς
Παναγιωτίδης στο Gazzetta: «Είμαστε στα... χαμένα αλλά ελπίζουμε»

bet365

Ο 20χρονος Aριστοτέλης Παναγιωτίδης, παίκτης του Ηρακλή, μιλώντας στο Gazzetta.gr προσπάθησε να μεταφέρει το κλίμα των ποδοσφαιριστών μετά τις πολύ σοβαρές εξελίξεις στον σύλλογο.

Νόμιμα & με Ασφάλεια Συναλλαγών (+21)!

Ο νεαρός μέσος του Ηρακλή τόνισε αρχικά στο Gazzetta.gr πως «επί της ουσίας κάποια ανακοίνωση από την ομάδα δεν μας έγινε. Είμαστε στα... χαμένα όμως παρόλα αυτά ακόμα και τώρα ελπίζουμε πως θα γίνει κάτι καλό. Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως η ομάδα έχει θέματα που έχουν να κάνουν με το ΑΦΜ και την εφορία».

Στην συνέχεια ο Αριστοτέλης Παναγιωτίδης εξήγησε ότι «σίγουρα και με τα παιδιά που μιλήσαμε τα πράγματα είναι στενάχωρα. Είμαστε σε στάση αναμονής και περιμένουμε να δούμε τις τελικές εξελίξεις διότι ο χρόνος... τρέχει και θα πρέπει να δούμε το τι θα κάνουμε με την επόμενη ομάδα μας».

Παρά τα εξαιρετικά δύσκολα δεδομένα ο Παναγιωτίδης δεν θέλει να χάνει το κουράγιο του: «Ξέρω πως φαίνεται αλλά και είναι δύσκολο όλο αυτό. Στην ζωή μου και στο ποδόσφαιρο θέλω να προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος. Δεν χάνω την ελπίδα μου και όσο δύσκολα και εάν είναι τα πράγματα ελπίζω πως στο τέλος θα βρεθεί μία λύση και για εμάς και για την ομάδα. Μακάρι να τα καταφέρουμε. Προς το παρόν δεν έχουμε τίποτα το ξεκάθαρο και συνεχίζουμε να περιμένουμε...».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα