Η απάντηση του Μπουφόν στις αποδοκιμασίες των Ιταλών

Κώστας Ζάλιαρης
Η απάντηση του Μπουφόν στις αποδοκιμασίες των Ιταλών

bet365

Η εθνική ομάδα της Ιταλίας πήρε πολύ δύσκολη νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στο Ισραήλ, το βράδυ της Τρίτης, με τον κόσμο ν' αποδοκιμάζει και τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν ν' απαντά τονίζοντας τη διαφορά νοοτροπίας και αντίληψης...

Η «σκουάντρα ατζούρα», στο Reggio – Emilia, χρειάστηκε ένα γκολ του Τσίρο Ιμόμπιλε για να κάμψει την αντίσταση των Ισραηλινών στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Οι Ιταλοί οπαδοί κατά διαστήματα έφτασαν σε σημείο ν' αποδοκιμάζουν την εθνική ομάδα της πατρίδας τους όταν αντιλαμβάνονταν πως αδυνατούσε να προκαλέσει κινδύνους στην αντίπαλη εστία, με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν να μην το αφήνει ασχολίαστο...

«Ναι, μας αποδοκίμασε ο κόσμος όταν δεν μπορούσαμε να βρούμε λύση για να έρθει το γκολ, όμως είναι κομμάτι της φιλοσοφίας των Ιταλών αθτό. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας στην Ιταλία. Εδώ αποδοκιμάζει ο κόσμος.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Ελλάδα – Πολωνία. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αντίθετα, αν οι Ισπανοί κάνουν 200 πάσες σε 20 μέτρα, όλοι θα χειροκροτήσουν. Εδώ στην Ιταλία είναι διαφορετικά. Προσπαθήσαμε να δώσουμε κάτι παραπάνω στον κόσμο και να γίνουμε αρκετά πιο επιθετικοί και τολμηροί, αλλά υπήρχε ταυτόχρονα ρίσκο στην άμυνά μας» ήταν τα λόγια του θρυλικού τερματοφύλακα.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα