Σαμπάολι: «Τώρα είναι δύσκολα για την Αργεντινή»

Gazzetta team
Σαμπάολι: «Τώρα είναι δύσκολα για την Αργεντινή»

bet365

Η Αργεντινή έβαλε δύσκολα στον εαυτό της μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Βενεζουέλα και ο Χόρχε Σαμπάολι παραδέχτηκε ότι τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για την «αλμπιτσελέστε» για την πρόκριση.

Η Αργεντινή έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Βενεζουέλα και δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του προκριματικού ομίλου της Νοτίου Αμερικής είναι στην 5η θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Ο Χόρχε Σαμπάολι δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και παραδέχτηκε ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει για την ομάδα του.

Ελλάδα – Πολωνία με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Μπουρούσης σκοράρει τουλάχιστον 10 πόντους. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

«Τώρα είναι πιο δύσκολα, ναι. Ελπίζαμε ότι μετά από αυτές τις δύο αγωνιστικές η Αργεντινή θα ήταν στις θέσεις απευθείας πρόκρισης. Πήραμε δύο βαθμούς σε δύο ματς που είχαμε σαφή ανωτερότητα. Αλλά, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και μπορούν να συμβούν αυτά. Ο Μέσι ήταν πάνω από τους υπόλοιπους. Είναι ανησυχητικό να έχεις έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή και να μην μπορείς να τον εκμεταλλευτείς», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «γκαούτσος».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα