Ακυρη η μεταγραφή του Αντριέν Σίλβα για 14 δευτερόλεπτα....

Κώστας Ζάλιαρης
Ακυρη η μεταγραφή του Αντριέν Σίλβα για 14 δευτερόλεπτα....

bet365

Η FIFA αποφάσισε ότι η μεταγραφή του Αντριέν Σίλβα στη Λέστερ ήταν εκπρόθεσμη, παρά την ολοκλήρωσή της και πλέον, υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος ο Πορτογάλος χαφ να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι τον Ιανουάριο, ανάλογα με την έκβαση της έφεσης!

Οι «αλεπούδες» ανακοίνωσαν την προσθήκη του ποδοσφαιριστή στο ρόστερ τους το απόγευμα της 1ης Σεπτέμβρη, αφού καθυστέρησε αρκετά να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και μάλιστα, η ομάδα του Σέικσπιρ είχε ζητήσει διορία 2 ωρών από την FA ώστε να κλείσει οριστικά τόσο το θέμα του Ντρινκγουότερ στην Τσέλσι, όσο και η μετακίνηση του Σίλβα στο «King Power Stadium».

Ενόψει της επανέναρξης των πρωταθλημάτων με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, η FIFA έλεγξε τα στοιχεία της μεταγραφής του 28χρονου μέσου στις «αλεπούδες» κι κρίθηκε σε πρώτο βαθμό ότι καθυστέρησε για... 14 δευτερόλεπτα (!) η προσθήκη του παίκτη, οπότε προς το παρόν υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος για τη Λέστερ...

Ελλάδα – Πολωνία με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Μπουρούσης σκοράρει τουλάχιστον 10 πόντους. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

«Θα εξετάσουμε κάθε πιθανή επιλογή για να βρούμε τη λύση στο ζήτημα...» αρκέστηκαν να σχολιάσουν από την ομάδα για το σενάριο μη δικαιώματος του παίκτη να συμμετέχει στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι τον Ιανουάριο. Ασκεί έφεση και ελπίζει σε δικαίωση ο σύλλογος.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα