«Αυτοκτονία» με Βενεζουέλα η Αργεντινή (vid)

«Αυτοκτονία» με Βενεζουέλα η Αργεντινή (vid)

Gazzetta team
«Αυτοκτονία» με Βενεζουέλα η Αργεντινή (vid)

bet365

Μια ακόμα τραγική εμφάνιση για την Αργεντινή και οδυνηρή εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Βενεζουέλα. Η παρέα του Μέσι έπεσε στην 5η θέση και κινδυνεύει να χάσει ακόμα και τα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Τελικά το πρόβλημα στην Αργεντινή είναι πολύ μεγαλύτερο από όσο δείχνει, με την παρέα του Μέσι να βρίσκεται κοντά στον αποκλεισμό της από το ερχόμενο Μουντιάλ που θα διεξαχθεί στην Ρωσία. Η ομάδα του Χόρχε Λουίς Σαμπαόλι δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την τελευταία του ομίλου Βενεζουέλα μένοντας στο ντροπιαστικό 1-1. Ένα αποτέλεσμα που την φέρνει στην 5η θέση και πλέον κινδυνεύει όχι απλά να μην πάρει την απευθείας πρόκριση για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά να μην βρεθεί ούτε στην 5η θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Και να το κάνει βέβαια θα πρέπει να αλλάξει εντελώς εικόνα καθώς έτσι όπως παίζει δεν μπορεί να πάει πουθενά. Όσον αφορά το ματς η Βενεζουέλα κατάφερε να προηγηθεί με τον Μουρίλο στο 50', με την Αργεντινή το μόνο που κατάφερε ήταν απλά να ισοφαρίσει και μάλιστα με αυτογκόλ του Φέλτσερ στο 54'. Από εκείνο το λεπτό και ως το τέλος οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη και πλέον όπως αναφέραμε έμπλεξαν για τα καλά.

Ελλάδα – Πολωνία με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Πρίντεζης σκοράρει πάνω από 15 πόντους. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα