Διευκρίνιση και... μόνο τρεις εβδομάδες εκτός ο Φαν Πέρσι

Διευκρίνιση και... μόνο τρεις εβδομάδες εκτός ο Φαν Πέρσι

Κώστας Ζάλιαρης
Διευκρίνιση και... μόνο τρεις εβδομάδες εκτός ο Φαν Πέρσι

bet365

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι καθησύχασε άπαντες με την κατάσταση του ποδιού του και κόντρα στα σενάρια που κυκλοφόρησαν, γνωστοποίησε ότι θα μείνει εκτός δράσης μονάχα για τρεις εβδομάδες!

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ιρλανδία - Σερβία με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Ο Ολλανδός φορ, φερόταν να έχει αποκομίσει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεών του με τους «οράνιε», με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες.

Μάλιστα, υπήρξε και σύγκριση του τραυματισμού του μ' εκείνον του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος είχε υποστεί ρήξη χιαστών στα τέλη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Παρ' όλα αυτά, ο Φαν Πέρσι διευκρίνισε πως το δικό του πρόβλημα είναι μικρό και θα τον κρατήσει μακριά από το γήπεδο μονάχα για τρεις εβδομάδες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα