Μακ: Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός

Σταύρος Σουντουλίδης
Μακ: Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός

bet365

Ο Ρόμπερτ Μακ επιστρέφει το βράδυ της Τρίτης (5/9) στη Θεσσαλονίκη και θα εξεταστεί από το γιατρό του ΠΑΟΚ, Μανόλη Παπακώστα, μετά το χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα Αγγλία-Σλοβακία.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ιρλανδία - Σερβία με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Ο γιατρός του «Δικεφάλου» επικοινώνησε με το ιατρικό τιμ της εθνικής Σλοβακίας για να πληροφορηθεί την κατάσταση του Μακ, μετά το χτύπημα που δέχθηκε λίγο πριν από το τέλος του τον αγώνα με την Αγγλία στο Ουέμπλεϊ

Ο Μακ έχει δεχθεί ένα χτύπημα στο γόνατο και θα εξεταστεί μόλις φτάσει από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, αν και βάσει των πρώτων εκτιμήσεων η κατάσταση του παίκτη δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Όπως σημειώνουν από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ «ακριβής εκτίμηση για την κατάστασή του θα γίνει μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα